Tirppa

Tirppa on arviolta alle kaksivuotias pienikokoinen kissaneito Töysästä. Tirppa on pentuna löydetty pellolta, joutunut kuitenkin ulkokissaksi ja nyt löydettiin helmikuun pakkasista öljyisenä ja on siitä lähtien asustanut hoitopaikassa. Tirppa on viime kesänä saanut kahdeksan pentua, mutta on nyt steriloitu ja rokotettu.

Kovin leikkisä, mutta raju leikeissään, saattaa leikkiessään puraista kipeästi. Silittävä käsikin on joskus saalis ja uuden omistajan on osattava lukea kissaa, että tälläisessa tilanteessa jättää rauhaan tai antaa vaan kätensä rauhallisesti levätä kissan selässä niin kauan kunnes kissa rauhoittuu. Kissa kuitenkin on aivan äärimmäisen hellyydenkipeä, puskee ja  kehrää. Tahtoisi nukkua vieressä. Tosin on äärimmäisen kiinnostunut ihmisen varpaistakin, mitä mainioin saalis.

Tirppa on tällä hetkellä kotihoidossa Petäjävedellä. On alkanut tutustua perheen koiriin, lapsiin ja kissoihin eikä suurempia ongelmia ole esiintynyt. Vielä hiukan isojen koirien kanssa varuillaan, mutta ennemmin poistuu paikalta kuin alkaa rähisemään. Tirppa saattaa yhtäkkiä heittää selälleen odottaen rapsutuksia ja nauttii saamastaan huomiosta. Muiden uroskissojen kanssa peuhaa päivät ja yöt nukkuu niiden kyljessä kiinni. Lapset pitävät Tirpasta kovasti, varmasti siitäkin syystä, että Tirppa kyllä jaksaa leikkiä.

Tirpan varauksia hoitaa Virpi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN