Kotiselvityslomake

Kun olet kiinnostunut sivuillamme kotia etsivästä eläimestä, ole hyvä ja täytä tämä kotiselvityslomake HUOLELLISESTI.

Lomake toimii työkalunamme potentiaalisimpia koteja valitessa joten kuvailethan olosuhteitasi, elämäntilannettasi ja eläimiäsi KOKONAISIN LAUSEIN mahdollisimman tarkasti! Yhdellä sanalla vastailu ei kerro meille riittävästi Teistä, joten saatatte jäädä huomioimatta kodintarjoajana.

Odota lomakkeen lähettämisen jälkeen vähintään vuorokausi että eläimen varaaja ehtii tutustua kotiselvitykseesi ja ilmoittaa sinulle sähköpostitse soittoajat. Voit myös soittaa itse varaajalle parin päivän jälkeen jollet saa tarkempia ohjeita varaajalta sähköpostiin! Noudatathan soittoaikoja!!

Kotiselvityslomakkeen täyttäminen ei sido mihinkään. Mietithän kuitenkin tarkkaan ennen lomakkeen lähettämistä onko perheellänne varmasti resursseja kyseiselle eläimelle kodin tarjoamiseen.

Tutustuthan ADOPTIOSOPIMUKSEEN sekä KULUKORVAUKSIIN ennen yhteydenottoasi!

Teemme palkatonta vapaaehtoistyötä omien töidemme, perheidemme ja lemmikkiemme ehdoilla. Soitathan uudestaan jos emme pysty vastaamaan! Emme soita takaisin puheluiden suuren määrän vuoksi. Tekstiviesteihin ja tuntemattomiin numeroihin emme valitettavasti vastaa.

* Vaadittu kenttä

Taustalla pyörii Fast Secure Contact Form