Riki

Riki etsii uutta kotia, sillä sille ei ole perheessä tarpeeksi aikaa ja se joutuu olemaan paljon yksin. Riki on lyhytkarvaisen collien, saksanpaimenkoiran ja belgianpaimenkoiran (tervuer) sekoitus. Se on syntynyt 18.4.2011. Rotusekoituksensa puolesta se on hyvin älykäs ja aktiivinen koira. Riki on melkoisen hoikassa kunnossa, paino saatu kuitenkin pikkuhiljaa nousemaan. Paino tällä hetkellä n. 26kg, korkeus n.63 cm

Riki on reilu 11 kuukautta vanha uros koira. Se on asunut koko pentuaikansa pihakoirana, yöt viettänyt eteisessä. Rikille ei ole opetettu rajoja eikä se ole saanut tarpeeksi aktiviteettia. Nyt Riki on asustanut kaksi kuukautta sisätiloissa ja harjoitellut kotikoiran elämää. Sisäsiisteyttä on harjoiteltu ja se onnistuu jo täysin.

Hihnassa Riki toisinaan vetää ja toisinaan kulkee hienosti. Ulkona ollut useasti vapaana ja tulee luokse kutsuttaessa. Koirat eivät ole sille entuudestaan tuttuja, mutta on nyt tutustunut useisiin koiriin ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Riki osaa jo rauhoittua muiden koirien seurassa.

Riki saattaa hieman arastella vieraita ihmisiä, mutta hetken päästä se jo rakastaa uusiakin tuttavuuksia, ja saattaa innostuessaan hyppiä ihmisiä päin. Välillä Riki luulee olevansa sylikoira ja on tunkemassa aina kainaloon makoilemaan. Kaikenlainen käsittely on uutta. Kynnet antaa kuitenkin jo leikata.

Sisätiloissa Riki oli aluksi kovin levoton, nyt on jo rauhoittunut paljon. Kaipaa silti kovasti huomiota ja saattaa sitä saadakseen kanniskella tai pureskella tavaroita. Ei kuitenkaan ole haukkunut, saattaa hieman aluksi vinkua. Sisällä ei hauku ovikelloa eikä ihmisiä eikä ääniä. Ulkona haukkuu ohikulkeville ihmisille ja koirille herkästi.

Riki kaipaa paljon liikuntaa ja koulutusta. Se pitää lelujen kanssa leikkimisestä ja huomiosta. Ruoka maistuu hyvin ja namit motivoivat Rikiä hyvin. Riki vaikuttaa oppivan nopeasti, osaa istua ja mennä maahan käskystä. Rikistä saisi varmasti koulutuksella upean harrastuskoiran! Se on hyvin ketterä ja aktiivinen.

Riki

Riki

Riki

Riki

Rikiä ei ole vielä kastroitu.

Yhteydenotot Monaan.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN