Jami

27.7.2012

Jami etsii nyt uudestaan kotia, koska nykyisellä kodilla ei ole tarjota Jamille tarvitsemaansa aktiviteettia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Jamin nykyisessä perheessä on lapsia, joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Jami saattaa tosin innoissaan kaataa lapsen, koska hänelle ei ole opetettu vielä kaikkia käytöstapoja. Tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä. Miehiä Jami vielä varoo jonkin verran, sillä luultavasti Jamia on joskus kuriettu miehen toimesta. Mitään agressiivisia merkkejä Jami ei missään tilanteissa anna, mutta tarvitsee rohkaisua, jotta uskaltaa luottaa myös miehiin.
Jamin rokotukset ja madotukset ovat kunnossa, sekä siru on nyt hänelle asennettu. Jami on kastroimaton. Poika etsii nyt todella sitä loppuelämän kotia, jossa saa varmasti tarpeeksi aikaa ja tekemistä. Kotia jossa pärjätään ja osataan opettaa kärsivällisesti hihnassa kulkemista, kuten myös käytöstapoja. Mielellään omakotitalosta, perheestä, jossa ei ole ihan pieniä lapsia tai jossa varmasti osataan yhdistää lapset ja vauhdikas koira. Jami asustaa tällä hetkellä Savonlinnassa.

21.1.2012 Jami koira on nyt n.2 vuotias sekarotuinen lintukoira uros (setteri, saksanseisojaa muusta ei tietoa). Säkäkorkeus 58cm. Jami vietti ensimmäiset 1,5 vuotta holhouksenalaisen alkoholisoituneen mieshenkilön kanssa, mutta hänen kuoltuaan nykyinen koti otti Jamin itselleen. Jami on liian vilkas ja aktiivinen koira nykyiselle kodille.

Jami antaa käsitellä itseään hyvin, esim. antaa katsoa korvia ja hampaita, kynsienkin leikkaaminenkin onnistuu.

Jami on iloinen, vilkas, hyvin leikkisä, nätti, seuranhaluinen, tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta on kovin riehakas leikeissään. Jami ei haasta riitaa, niiden koiratuttavuuksien kanssa kenen kanssa hän on ollut tekemisissä. Hihnakäyttäytymistä tulevan kodin tulisi panostaa, Jami vetää paljon hihnassa. Vapaana ei ole uskaltanut nykyinen koti pitää, kun Jamissa on selvästi metsästyskoiraa ja luoksetulon varmuudesta ei voi nykyinen koti mennä takuuseen.

Jami ei eroahdistele, eli osaa olla nykyisessä kodissa tuhoamatta paikkoja ja eikä hauku turhia.

Jami on siis riehakas koira, joka tarvitsee selkeän ja määrätietoisen omistajan, joka opettaa miten käyttäytyä esmerkiksi vieraiden kanssa. Lapsista Jami tykkää ja tulevassa kodissa voisi olla isompia lapsia.

Jamin varauksia hoitaa Taru.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN