Ninni ja Sirpa

Ninni ja Sirpa Tuusulasta ovat odottaneet uutta kotia jo todella kauan. Tyttöset ovat olleet sivuilla jo kohta 1,5vuotta! Omistaja on sinnitellyt allergian kanssa, mutta edelleen tarvitaan ihanille kisuille uusi koti.

Ninni- 7 vuotias leikattu tyttö kissa joka on talon ”emäntä”. Ninni on hyvin rauhallinen ja ihmis ystävällinen kissa, joka tykkää olla omissa oloissaan jonkin verran. Elikkä on useimmiten nukkumassa jossain piilossa peiton alla, tai eteisen hattuhyllyllä poissa katseilta. Mutta siitäkin huolimatta, jos illalla sohvalla istut niin aivan varmasti saat sen seuraksesi syliin. Ninni ei ole ihan niin aktiivinen kuin Sirpa ja jättää leikkimisen suosiolla Sirpalle, paitsi siinä kohtaa jos joku elävä olento kuten kärpänen

tai hyttynen eksyy asuntoon, niin silloin alkaa metsästäminen mikä ei lopu ennenkuin saalis on saatu :D.

Ninni tykkää köllötellä ikkunan edessä tai parvekkeella auringon valossa. Ulos parvekkeelle tyttö on aina valmis menemään kun vain pääsee. Rauhallisesta ja jopa laiskasta olemuksesta huolimatta Ninni on loistava seurakissa….

Sirpa- 5 vuotias leikattu hyvin siron kokoinen tyttö kissa. Sirpa on välillä jopa

hyperaktiivinen, joka tykkää leikkiä käytännössä millä vain mutta paras ”lelu” mitä se voi saada on kuminauha 😀 Sirpa on todella ihmisystävällinen, jos tulee vaikka vieraita niin se ei kaihda niitä ollenkaan, vaan hyppää suoraan syliin kun vain mahdollisuuden saa siihen. Se ei kyllästy rapsutukseen ikinä vaan saattaa viihtyä sylissä monta tuntia, jos saa vain olla siinä.

Jos tulet kotiin etkä huomioi sitä heti, voit olla varma että se seuraa kun hai laivaa että saa hellyyden osoituksensa. Yöt Sirpa tykkää nukkua sängyssä seurana mahan tai selän päällä, vaikka yrittäisi saada sen pois, ei mene montaa minuuttia kun se on takasin siinä mistä lähti… 😀

Sirpalla on paha tapa saada ovet auki hyppimällä kahvaan.

Joitakin merkkailuja on ollut mutta ei mitään vakavia lähinnä eteisen kura matto on saanut siitä osansa. Yhtäkään huonekalua tytöt ei ole kynsillään rikkonut vaan osaavat käyttää raapimispuuta sohvan kulman sijaan. Tosissaan tyttöjä ei voi erottaa… olleet yhdessä koko sirpan eliniän. Itse joudun luopumaan kissoista allergian vuoksi.

Ninni on tuo musta veijari ja Sirpa vaaleampi malli.

Yhteydenotot Taruun.