Lilli ja Kikki

Kuulumisia uudesta kodista elokuussa 2013:

Siitä on jo lähemmäs kaksi vuotta, kun sain Kikin ja Lillin kotihoitoon. Sittemmin jäivät pysyvästi 🙂
kikki
Molemmat tytöt ovat aina ovella kun tulen kotiin ja maukuvat tervehdykseksi. Kikki on siskoksista se, joka uskaltautuu tutustumaan ihmisiin rohkeammin. Leikin avulla Lillinkin saa kyllä aina heti esille. Tyttöjen lempilelu on sulkakeppi. Lilli juoksee kepin perässä aina siihen asti, että ei enää jaksa liikkua. Kikki taas tykkää metsästää sulkia kämmenellä ja repiä niitä.

Nukkumaan mentäessä Kikki tulee aina syliin kehräämään. Lilli taas tulee yöllä nukkumaan jalkoväliin ja usein heräänkin siihen kun Lilli on valloittanut käytännössä koko peiton. Aluksi vain Lilli antoi rapsuttaa masun alta, mutta nykyään molemmat tytöt heittäytyvät varsin mielellään selälleen anoen rapsutusta. Ja mitä enemmän Kikin hännän juuresta rapsutetaan, sitä korkeammalle takapuoli nousee tyytyväisyyttään. Molemmat tytöt tykkäävät myös kun rapsutetaan ”varpaiden välejä”.

Lilli

Lilli

Lillin lempiruoka on salaatinlehdet ja Kikin lihaleikkeleet. Kikki on myös varsinainen kahvikissa. Kikki on kostuttanut välillä sohvan viereen jääneeseen kahvikuppiin tassunsa ja nuollut kahvin. Kalastettuja kaloja olen yrittänyt tytöille tarjota, mutta näiden päälle ei oikein ymmärretä. Jos kaappien ovet ovat jääneet auki, niin usein sängylle tai matolle ilmestyy tops-puikkoja, meikkisieniä, sukkia ja hanskoja. Lilli on se joka tykkää availla ovia ja Kikki taas kuljettaa edellä mainittuja tavaroita. Ötököiden metsästämistä on hauska katsella.. tytöt kun uskaltavat seurata muurahaista ehkä noin puolen metrin etäisyydeltä.

____________________________________________________________________

Lilli & Kikki ovat mustavalkoiset 5- vuotiaat leikatut siskokset. Tytöt ovat erottamattomat ja heidät luovutetaan vain samaan kotiin.

Kikki

Lilli

Molemmat ovat rauhallisia ja toisinaan hieman arkoja; tykkäävät olla myös ihan omissa oloissaan välillä. Ovat koiraystävällisiä, eli siis eläneet koiran kanssa samassa taloudessa. Myös lasten kanssa tulevat toimeen.

Lilli ja Kikki

Tyttöjen varauksia hoitaa Laura

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Erityisadoptioissa kulukorvausta katsotaan tapauskohtaisesti varaajan kanssa. Tärkeintä on löytää hyvä koti loppuelämäksi, joten yhdistys tulee myös vastaan kulukorvauksessa.