Pate

Pate on 2.2.2010 syntynyt leikkaamaton sakemannin, australianpaimenkoiran ja berhandilaisen risteytys. Roduista huolimatta Paten säkä on vain 45cm.
Pate on perusluonteeltaan seurallinen, rapsutuksia rakastava, iloinen ja aktiivinen koira, joka on varmasti motivoitavissa moneen mukavaan puuhaan ja harrastukseenkin, kunhan ensin kotiutuu. Vapaana Patea on voinut pitää hyvin, ja tällöinkin odottaa innoissaan seuraavaa toimintaohjetta.
Pate tulee yleisesti ottaen toimeen muiden koirien kanssa, mutta urosten kanssa varauksella.

Pate

Pate etsii uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Uuden kodin tulisi varautua siihen, että Pate saattaa olla hyvinkin stressaantunut kodinvaihdosta ja tarvitsee aikaa kierrosten laskemiseen. Stressaantuessaan Pate saattaa näykkiä ja paimentaa, joten ihan pienten lasten perheeseen häntä ei suositella vaikka onkin elänyt elämänsä lapsiperheessä. Paten uuden kodin tulisi olla valmis panostamaan nuoren ja aktiivisen koiran koulutukseen, mutta muistaa myös alkuun rauhoittumisen tärkeys. Hihnakäyttäytyminen ja yksinolo vaativat vielä harjoitusta. Yksinollessaan ulvoo, mutta ei tuhoa paikkoja.