Iines

Iines

Iines sai uuden kodin Raisiosta!

Iineksen kuulumisia 04/2011:
2 vuotis synttärit vietettiin oikein kakun kera ( koirille tarkoitettu kakku saatiin lahjoituksena)
Iines on näyttänyt Hemmolle kaikki naiselliset temppunsa ja niinhän siinä kävi kuten elävässäkin elämässä Hemmoa vietiin kuin pässiä liekassa.
Vaikkakin lopullisen sanan Hemu vielä saa sanottua jos menee liian pitkälle . Iines on pari viikkoa sitten sterilisoitu joten jälkikasvusta ei ole pelkoa.
Sisätiloissa ollaan tosi kilttejä mitä nyt silloin tällöin täytyy Hemmoa vähän härnätä ja nyppiä takajaloista niin tässä vaiheessa Hemmo yleensä antaa periksi ja siirtyy takavasemmalle.
Iines on myös niin kuin nainen muutenkin erittäin huomionkipeä ja tahtoo olla keskipisteessä ( parrasvaloissa) koko ajan.
Ulkona ollaan toistaiseksi juoksuvaijerissa kiinni ( puolentoista metrin aita ei riitä esteeksi tytölle jos haluaa päästä rökittämään itseään pienempiä. pari kertaa käynyt näin ekalla kerralla vähän pahemmin onneks kuitenkin selvittiiin tikeillä) Vaijeri on ainoa mikä kestää tytön voimat nahkaremmi ei kestä eikä punottu kangas missä jousto punos sisällä.
lenkillä pelottaa vieläkin kaikki tilanteet on se sitten auto mopo kävelijä mikä tahansa joka liikkuu. Näihin tilanteisiin yritetään löytää nyt lääkettä joka toimii ( herkut ei auta vaikka olisi nälkäinenkin ). Iines on selkeästi (valitettavasti) miehen koira jota myös yritetään kääntää toiseen suuntaan jotta myös emäntä olisi in juttu. ( isäntä ei ruoki vaan emäntä. Koskee myös herkkuja). Haastetta riittää !!

Iines