Hannu ja Kerttu

Hannu ja Kerttu löysivät oman kodin syyskuussa 2011!

Uuden kodin kertomaa:

Hannu ja Kerttu on sopetunut tosi hyvin mun luokse ja ovat aivan valtavan ihania! Kerttu on tietysti hieman vielä arka, mutta päivä päivältä jo rohkaistuu! Hannun seurassa on hyvinkin vauhdikas 😉 Tässä muutaman kuva ensimmäisiltä päiviltä…

Terkuin: Susanna

Hannu ja Kerttu etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, mutta ne voidaan sijoittaa myös eri koteihin jollei yhteistä kotia löydy ja uudessa kodissa odottaisi kissakaveri.

Hannu

Hannu

Hannu: Hannu on sisaruksista sosiaalisempi. Se tykkää rapsutuksista ja kaikista ihmisistä. Hannu on kova leikkimään ja meno onkin varsin hurjaa kun Hannu ja Kerttu leikkivät keskenään:) Hannu tulee erinomaisesti toimeen myös koirien kanssa.

Kerttu

Kerttu: Kerttu on sisaruksista arempi. Se pitää rapsutuksista ja silittelystä mutta se ei itse hakeudu ihmisen lähelle vaan lähtee helposti karkuun. Kun Kertun saa kiinni, se kehrää ja nauttii läheisyydestä. Mutta Kerttu tarvitsee siis vielä kesyttämistä:) Kertulla on todella kaunis tabby kuvio turkissaan. Kerttu on veljensä tavoin kova leikkimään ja sen paras kaveri on veli Hannu. Kerttu pitää myös koirista.

Kerttu