Misu

Kuulumisia Misun uudesta kodista:

Moikka,

Misu oli alusta asti hyvin seurallinen ja hakeutui aina puskemaan, kun oli mahdollista. Aamuinen meikkaushetki on Misun lemppari, sillä tyttö rakastaa sitä, että kun on saanut aamuruoan, niin olo on niin ihana, että sitä pitää jakaa. Parasta hänestä on, jos pääsee hyppäämään ihmisen selkään. 🙂 Sitä Misu tekee aina, kun mennään jompi kumpi, mínä tai mies, kumaraan.

Aluksi siis Misu tulikin meille Aarteen kanssa, mikä oli ihan hyvä juttu, kun varmasti oli helpompi sopeutua, kun oli kaveri tukemassa. Misu kuitenkin väisti mm ruokailuaikoina Aarretta ja siksi aina varsinkin, kun annoin märkäruokaa, niin olin vahtimassa ruokailua koko ruokailun ajan, ettei Misu jää ilman herkkua. Kun Aarre lähti, niin Misusta tuli entistä seurallisempi ja keskittyi enemmän koiriin ja meihin (ja akvaarioon:D).

Misu ja koirat

Meidän perheeseen siis kuuluvat minä, mies, Kassu (5v pieni sekar. uros), Nelli (2v keskik. sekar. narttu), kalat ja tietenkin Misu <3. Misu tykkää ”kiusata” Kassua, koska Kassu ei välitä Misusta lainkaan, niin siksi Misu on huomannut, että voi tehä pojalle mitä vaan. 😀 Eli selkään hyppiminen (hyväntahtoinen) kuuluu päivään. Nelli taas rakastaa Misua ja ne leikkiikin jatkuvasti. Välillä niin rajusti, etten tiedä onko jo tosi kyseessä, siksi häädän välillä Nellin pois. Yleensä tajuan vasta, kun olen Nellin häätänyt, että eihän tossa nyt mitään tapahtunutkaan, kun Misu mennä viihottaa uudestaan Nellin ohi ja menee odottamaan Nellin tuloa maahan häntää heiluttaen. Eli siis Misu tykkää leikkiä Nellin kanssa, mutta me ei vaan tajuta niiden leikkiä. 🙂 Misulla on kanssa oma tv — alias akvaario. Tyttö on myös huomannut, että akvaarion vesi on ihan törkeen hyvän makuista ja juokin sieltä lähes aina. Lisäksi hänestä on ihan mahtavaa istua akvaarion päällä ja katsoa isoa lehtikalaa. Joskus Misu koittaa ottaa lehtikalaa, mutta saman tien, kun tassu osuu veteen tyttöä alkaa ällöttää märkyys ja menee raapimapuuhun putsailemaan itseään.

Misulla onkin nyt kolme omaa raapimapuuta. 🙂 Yksi parvekkeella, jotta hänellä olisi mahdollisimman hyvät näkymät ulos maailmaan (parveke on siis lasitettu:D). Se toinen teidän antamista raapimapuista (se mikä oli korkeampi, peessi, mis oli sellanen rinkula) on keittiössä pakastimen päällä, josta tytöllä on mahis kiipeillä katon rajaan hyllyjen päälle. Sitten vielä on yksi olkkarissa, se on aika iso ja siksi Misun lemppari.

Misu

Misulla alkoikin herkkupäivät heti kun meille tuli, sillä ruokin koiria vain barf ruoalla, niin samaa toteutan tietenkin Misunkin kohdalla. 🙂 Eli Misu syö sellasta tosi hyvää kuivaruokaa orijenia ja kaikkia eri eläimiä, niiden osia ja lihoja. 🙂 Mä tällä hetkellä säännöstelen tytön ruokaa, kun muuten paisuis jättiläiseksi. Misu lihoikin heti vähän, kun meille tuli, kun hullaantui mun ruokiin ihan täydellisesti. 🙂 Pieni tyttö silti on, en ikinä halua lihottaa eläintä! Misu paina n. 3,5kg. Lemppariherkkua on juusto, kalat ja ankkafile. Iltaisin annan Misulle myös joskus sellasen pienen koirien nahka luun, jonka päälle on rullattuna kuivattua kanaa ja kiinnitän sen siihen suureen raapimapuuhun. Misu on aivan hulluna niihin ja ne onkin tosi hyvät hampaille. 🙂 Siksi kiinnitän sen raapimapuuhun, ettei koirat vaan vie Misun herkkua. 🙂

Misu on ollut tosi terve ja tytön turkista tulikin tosi paksu, kun ruokavalio muuttui barffi painotteiseksi. Nyt keväällä mä steriloisin Misun, koska tytön kiimat oli sille tosi stressaavat. Misu ei levännyt lainkaan koko kiiman aikana ja laihtui paljon, koska paineli koko päivän menemään ja tietty tarjos koirille pyllyä koko ajan. 😀 Tervehtyminen sujui tosi hyvin.

Misu

Tällä hetkellä meillä on yksi hoitokissa dewiltä ja senkin kanssa Misu tulee tosi kivasti toimeen. Kyseessä on nuori poika kissa, niin siksi Misun pitää välillä mennä suhisemaan pojalle, mutta on täysin rento, eikä vaikuta stressaavan hoitolaista lainkaan. Kirjoitan jatkossa vielä lisää, mutta tässä oli nyt varmaan tärkeimmät kuulumiset. Kysykää vaan, jos on jotain mitä haluatte Misusta tietää!!

Taru

Misun kodinetsintä teksti:

Misu on hyvin suloinen ja vienon oloinen nuori tyttönen. Kuvat eivät anna tälle kaunottarelle oikeutta, vaan häneen tulisikin tutustua ihan livenä!

Misu

Ensin Misu voi vaikuttaa vähän aralta ja epäilevältä, mutta tutustuttuaan hän kyllä seuraa ihmistä ja yllättää uteliaisuudellaan tulemalla perässä joka paikkaan!

Misu

Misu tykkää kulkea valjaissa ulkona. Olisikin mukavaa jos tulevassa kodissa tyttönen voisi mahdollisesti ulkoilla edelleen valjaissa tai turvallisessa tarhassa! Vaikka kyllä Misu viihtyy ihan sisäkissanakin 🙂

Misu on tottunut toisiin kissoihin ja koiriin ja olisi mukavaa jos uudessa kodissa olisi myös eläinseuraa tälle leikkisälle nuorelle naiselle!

Misu

Misu tykkää nukkua kainalossa ja nauttii silittelystä, varsinkin kun hän niitä itse haluaa 😉 Jollei sulje ovea perässään kun menee esimerkiksi vessaan, voi saada yllättäen kissan syliinsä!

Misu on kotihoidossa Turussa, jonne häneen voi mennä tutustumaan sovittaessa!