Jekku

Jekku on nuori ja kaunis steriloitu tyttökissa, joka etsii uutta kotia jossa hänelle olisi kissakavereita tai mahdollisuus vapaaseen ulkoiluun. Nykyisessä kodissaan Jekulla ei ole lajitoveria ja hän on ilmeisen tylsistynyt, mikä ilmenee mouruamisena ja karkailuna. Jekku on myös saattanut pissata sisälle.

Jekku

Nykyisen kodin kertomaa: Jekku on todella ihana luonteeltaan ja todella kärsivällinen ja kiltti 2v poikani kanssa jonka halaukset saattavat välillä olla vähän rajuja. Jekku on kasvanut perheessä missä on koira ja ollut aikaajoin hoidossa mummin luona jossa kaksi kissaa.

Jekku

Jekku ei ole erityisen leikkisä mutta kaipailee rapsutuksia aina iltaisin.

Jekku

Jekku todennäköisesti vain kaipaisi kissakaveria tai mahdollisuutta vapaana ulkoiluun. Sisälle pissailua ja karkailua ei ole koskaan esiintynyt mummin luona jossa kissakavereita ja ei ole sieltä koskaan päässyt karkaamaan ulos. Kuitenkin Jekku rakastaa ulkoilla ja onkin tottunut ulkoilemaan vapaana kesäisin mökillä jossa yleensä viettää päivät huutoetäisyydellä mökin pihasta ja tulee yleensä illan tullen mökkiin nukkumaan.

Jekku asustelee Espoon Leppävaarassa ja häneen pääsee tutustumaan sovittaessa!