Poju

Poju

Poju sai kodin tampereelta. Onnea uuteen kotiin pikku tupsukorvalle! 🙂

Poju on iloinen 6-vuotias Papillon -uros, jonka elämän alkutaival ei ole ollut ihan sitä mitä me ihmiset kutsumme ”koiran elämäksi”.

Taustastaan huolimatta Poju on reipas ja utelias poika joka ottaa hienosti kontaktia ihmisiin.
Poju rakastaa rapsutuksia ja lenkkeilyä ja kulkee narussa ihan kivasti, välillä vetäen. Ruuan suhteen tämä tupsukorva on vähän nirso.

Menneisyydessään Poju on ollut tarkka omasta reviiristään ja käyttänyt hampaita ihmisiin jotka ovat tulleet liian lähelle. Kotihoitopaikassa ihmisten haukkailua ei kuitenkaan ole ilmennyt, joskin hänen kanssaan on edetty hyvin varoen ja hoitotoimenpiteisiin rauhallisesti totutellen, ja tätä linjaa suositellaan tulevan kodinkin noudattavan.

Poju

Vaikka Poju onkin reippaan oloinen, on hän perusluonteeltaan kuitenkin hyvin herkkä koira joka tarvitsee vahvan ja lempeän omistajan joka jaksaa rakentaa Pojun luottamuksen ihmisiin uudestaan ja joka on valmis kulkemaan Pojun rinnalla hänen loppuelämänsä.

Poju rakastaa omaa ääntään ja käyttää sitä innokkaasti vahtiessaan sisääntulijoita sekä muita koiria kohdatessaan ulkona. Pojun paikka voisikin mieluiten olla omakotitalossa, jossa ei pieni haukku haittaa. Poju osaa istua ja antaa tassua pyynnöstä, mutta siihen peruskoulutus onkin jäänyt, eli tulevan kodin tulee varautua aloittamaan koulutus ihan alusta.
Kotihoitopaikassa Poju on suhtautunut kouluikäisiin lapsiin hienosti, häntää heiluttaen ottanut rapsutukset vastaan. Kuitenkaan emme suosittele Pojua ainakaan pienten lasten perheeseen hänen menneisyytensä vuoksi. Tästä voidaan kuitenkin neuvotella.

Poju

Poju odottelee yhteydenottoja kotihoitopaikassa turussa. Pojun turkki on tällähetkellä vielä kovin takkuinen ja sitä joudutaan leikkaamaan jotta huopuneet kohdat saadaan pois ja poika täyteen loistoonsa!
Poju on valmis lähtemään uuteen kotiin kunhan turkki on kunnossa ja madotukset, rokotukset ja muut terveydenhuollolliset toimenpiteet saadaan kuntoon yhdistyksen toimesta.