Rasmus

Rasmus muutti uuteen kotiin 10/2019

Rasmus on vuonna 2017 syntynyt  punainen cockerspanieli poika Jyväskylän seudulta. Painoa 16kg ja säkä 46cm.

Rasmus

Rasmus on kiltti ja lempeä poitsu, joka haluaa olla lähellä ja pitää hellyydenosoituksista. Ihmisen lähellä oleminen on ”lapatossulle” todella tärkeää. Välillä kiellot tahtovat kuulua kuuroille korville ja Rasmus vain katsoo ihmeissään luppasilmillään takaisin, että minulleko puhut. Toisinaan korvat toimivat hyvin, erityisesti namien ollessa kyseessä. Nuoruuden rajuutta löytyy edelleen, mutta osaa jo rauhoittuakin.


Rasmus muutti vuosi sitten maalta taajamaan joten vielä on vähän totuttelua muusta liikenteestä. Esimerkiksi rullaluistimet pitävät outoa ääntä, autot ja pyörät ovat ok. Saattaa haukkua vastaantuleville koirille. Aiemmin lenkit tehtiin metsämaastossa pääsääntöisesti irti kavereiden kanssa juosten. Pitää uimisesta.

Rasmus

Rasmuksella on myös lievää ääniherkkyyttä. Koviin paukahduksiin koira reagoi säikähtämällä. Rasmus tykkää käyttää nenää, pitäisi hajutyöskentelystä tai jäljestyksestä. Agilityä on jonkin verran harrastanut ja pentukurssikin on suoritettu. Rasmus on tottunut kanoihin ja ankkoihin. Kissoista ja muista pieneläimistä ei ole kokemusta.

Rasmus

Rasmus on ollut terve, lonkat A-A. Ruokavaliossa vältetty vehnää. Rokotukset voimassa sekä siru on. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä hyvin ja tottunut olemaan myös hoitopöydällä. Korvien ajaminen koneella, tassukarvojen leikkaus ja päälaen nyppiminen 1,5/2 kuukauden välein, 2-3 kertaa viikossa tehtävän kampaamisen lisäksi melkeinpä riittää.

Rasmus ei halua sohvakoristeeksi vaan kaipaa aktiivista kotia. Rasmus elää koiralaumassa, sopii narttukoiran kaveriksi. Sopii myös perheeseen, jossa jo kouluikäisiä lapsia. Kerrostalossa saattaa haukkua rappukäytävän ääniä yksin ollessa.


Rasmuksen varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN