Nana

Nana on 8-vuotias sterkattu ja sirutettu siperianhuskynarttu Sirkasta (Kittilä). Nana etsii loppuelämän kotia itsestään riippumattomista syistä. Kooltaan Nana on n. 25 kg ja 60 cm.

Nana tarvitsee ehdottomasti aktiivisen kodin. Vaikka ikää on jo 8 vuotta, Nanalta löytyy innokkuutta ja energiaa lenkkeilyyn. Nana tykkää myös huskymaiseen tapaansa vetoharrastuksista.

Luonteeltaan Nana on energinen, ihmisrakas ja ystävällinen koira. Tullut toimeen lasten ja kaikenikäisten koirien kanssa. Koiranpennut ovat lähellä Nanan sydäntä ja tykkää pentujen kanssa leikkiä ja touhuta. Viihtyy hyvin ihmisten kanssa ja tahtookin olla siellä missä omistaja on.

Nanaa ei voi pitää pitkiä aikoja sisällä tai ulkona yksinään, sillä yksinolo ei ole Nanalle mieleen, vaikkei eroahdistusta olekaan havaittu. Saattaa turhautua ja keksiä tekemistä, mikä ei ole omistajan mieleen. Myöskään asuminen kerrostalossa ei ole Nanan mieleen. Tämän vuoksi Nanaa ei luovuteta kerrostaloon. Lenkkeillessä Nana vetää oikealle puolen tietä. Vastaantulevat koirat saavat huomion, mutta vastaantulijoille ei hauku tai rähjää. Osaa peruskäskyt ja tulee luokse vapaana ulkoillessa.

Poroja Nana on tykännyt jahdata. Samoin pieniä eläimiä pyydystää, jos saa mahdollisuuden.

Kissoista Nanalla ei ole kokemusta, joten kissaton koti olisi paras vaihtoehto.

Uuden omistajan tulee olla aktiivinen henkilö, joka nauttii ulkoilusta yhtä paljon kuin Nana.

Nana herää aamulla innoissaan, mutta muutoin rakastaa rauhallisia aamuja loikoillen nykyisen omistajansa jaloissa aamukahvin ajan. Lenkille lähtiessä Nana ulvoo innoissaan.

Nanalle on tehty terveystarkastus 4/2017 jolloin kaikki ollut ok. Rokotukset ovat ajantasalla.

Mikäli juuri sinulla olisi tarjota aktiivinen koti Nanalle, täytäthän kotiselvityslomakkeen huolella ja kerrot tarkasti, millainen koti sinulla olisi tarjota.

Nanan varaajana toimii Jenni.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN