Pepe ja Steven

Liedosta yhdistyksen kotihoitopaikasta, sydäntenmurskaajat Pepe ja Steven etsivät yhteistä kotia. Nämä 10-vuotiaat kastroidut veljekset toivovat pääsevänsä sisäkissoiksi kotiin, jossa ei ole lapsia, koiria, pieneläimiä tai muita kissoja. 
Veljekset ovat aktiivisia ja reippaita kissoja, jotka rakastavat touhuta oman perheensä kanssa. Ikä ei tunnu heitä hidastavan, pojat innostuvat leikkimään aina kun joku vain jaksaa leikittää, ihmisen väsyessä leikki jatkuu ilman leikittäjää. Aikuiset vieraat ovat myös tutustumisen jälkeen oikein mieluista seuraa. Pepe on innokas ja utelias sylikissa, rohkea ja tasapainoinen. Steven on koiramaisempi ja kohtelias, varovaisempi pyytämään huomiota. Stevenkin tykkää köllötellä lempi-ihmistensä vieressä ja saada rapsutuksia. Molemmilla on hellyyttävä tapa koputtaa ihmistä tassulla, jos ihminen ei ymmärrä hienovaraisemmasta vihjeestä huomioida heitä. 

Steven ja Pepe

Pojat ovat perusterveitä. Pepe ja Steven ovat molemmat ehdottomasti sisäsiistejä.
Yksin kotiin jäädessään eivät ole tuhonneet tai purreet mitään.
Rento kaksikko siis kyseessä.

Veljekset on sirutettu ja rokotettu asianmukaisesti sekä madotetaan ennen luovutusta. EU-passit löytyy myös.  Pepe ja Steven ovat varsinaisia reissukissoja: Pojat syntyivät USA:ssa Philadelfiassa ja elivät siellä nykyisen omistajan kanssa 5-vuotta. Sieltä muuttivat mukana Ruotsiin ja ovat asuneet Suomessa nyt muutaman vuoden. Veljekset ovat erittäin kiintyneitä toisiinsa ja luovutetaankin vain samaan kotiin.

Pepe, utelias sylikissa

Pepe on yhdistyksen kotihoidossa ollessaan käynyt silmävaivan takia eläinlääkärissä ja silmää vaivannut cherry eye on leikattu, joten silmävaivan ei pitäisi aiheuttaa ongelmia uudessa kodissa. Eläinlääkärikäynneillä ja lääkittäessä Pepe on todella kiltti ja kärsivällinen hoidettava, tutkimukset saa tehtyä hienosti. Pepen sydän on nyt keväällä tutkittu terveeksi, veriarvot tarkistettiin varmuuden vuoksi (elinarvot, kilpirauhasarvot) eikä niissä löytynyt normaalista poikkeavaa. Pepen hampaat on myös hoidettu keväällä 2020.

 

Pepelle oli kertynyt vuosien saatossa hieman ylipainoa, mutta kotihoidossa Pepe on laihtunut normaalipainoon.

Steven, kohtelias herrasmies

Uuden kodin toivomme olevan motivoitunut tarkkailemaan kissojen painoa jatkossakin, jotta kissoilla olisi edessään vielä monta aktiivista vuotta. Kissoilla ei ole todettu allergioita tai ruoka-aineyliherkkyyksiä. Molemmat ovat ehdottomasti sisäsiistejä eivätkä ole merkkailleet koskaan. Pepe on kotihoidossa osoittanut mielenkiintoa joitakin huonekasveja kohtaan ja yrittänyt maistella niitä, joten nämä kissat eivät välttämättä sovellu intohimoisen hortonomin perheenjäseniksi.

Pepen ja Stevenin varaajana toimii Sanna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN