Ruben

Ruben on 4-vuotias podenco uros. Ruben on kastroitu nuorena. 
Ruben on alunperin Espanjasta ja tuotu Suomeen noin 6 kuukauden ikäisenä. Ruben on strategisilta mitoiltaan 12kiloa ja noin 52cm korkea.

Ruben on hyvin aktiivinen ja nopeasti häiriöstä kiihtyvä koira. Ruben on kotioloissa rauhallinen, mutta kiihtyy kovasti esimerkiksi vieraista ja ulkoillessa ohikulkijoista. Ruben on hyvin kiltti, eikä ole osoittanut aggressiivisuutta, kiihtyminen ilmenee kiljumisena, haukkumisena ja hyppimisenä. Ruben on vähän pelokas ja epävarma, uudelta kodilta odotetaan kiinnostusta jatkaa Rubenin koulutustyötä.

Ruben pitää kaikista ihmisistä ja on itsekin hyvin sympaattinen, Ruben on tähän mennessä voittanut kaikkien sydämet puolelleen. Ruben pitää lapsista, mutta nopeutensa ja vilkkautensa vuoksi ei sovi ihan pienten lasten perheeseen. Ruben on riistaviettinen eikä ole tottunut muihin lemmikkieläimiin. Ruben asuu tällä hetkellä toisen koiran kanssa, mutta Ruben vaatii kaveriltaan lehmänhermoja ja leikkityylinsä takia tulee paremmin toimeen isomman kaverin kanssa. Ruben nauttii juoksemisesta, mutta Rubenia ei ole voinut riistavietin takia pitää irti.

Ruben on hyvin älykäs ja nauttii tekemisestä. Ruben etsiikin kotia aktiivisesta perheestä, jossa ollaan kiinnostuttu koiran kouluttamisesta ja mahdollisesti harrastamisesta. Ruben on hyvin vilkas ja vaatii paljon tekemistä päivän aikana.Rubenilla on aiemmin ollut tapana sisustella asuntoa uudelleen ja Ruben on ollut yksinolojen ajan hyvin rajatussa tilassa. Ruben ei hauku yksin ollessaan, mutta uudessa kodissa pitää pystyä järjestämään Rubenille turvallinen tila yksinolojen ajaksi ja osata huomioida tapa päivittäisessä arjessa. Rubenin ulkoilun kanssa on tehty töitä ja joskus ohitukset ovat helpompia, mutta vilkas kaupunkialue ei varmasti ole Rubenille sopivin ympäristö.  

Ruben on rokotettu ja sirutettu asianmukaisesti. Rubenilla ei ole todettu allergioita tai terveysongelmia. Hoitotoimenpiteet sujuvat ihan hyvin.
Ruben odottelee uutta kotia Helsingissä.
Rubenin varaajana toimii Sanna.

Rubenin varaajana toimii Sanna.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN