Kevan

KEVANISTA EI ENÄÄ OTETA ENEMPÄÄ KOTISELVITYSLOMAKKEITA

Kevan on hellyydenkipeä, rauhallista loppuelämän kotia etsivä 10- vuotias sheltti herra. Kevanista saa tosi ystävän, joka rakastaa kaikkia ihmisiä, pieniä lapsia lukuunottamatta. Se tykkää myös vieraista ja lenkkipolullakin voit varautua siihen, että jos jäät juttelemaan vastaantulijalle myös Kevan haluaa osansa huomiosta rapsutusten merkeissä. Ihmisrakkauden vastakohtana, se ei tule toimeen muiden koirien kanssa vaan ärhentelee ja käyttää hampaitaan, jos pääsee liian lähelle ja tämä onkin lempeän Kevanin heikko kohta. 

Paimenkoiran luonne näkyy siinä niin, että se seurailee omistajiaan jaloissa ja on näiden touhuissa koko ajan mukana ja jos joku intoutuu juoksuun se alkaa lajilleen tyypillisesti paimentamaan. Vaikka Kevan leimautuu vahvasti hoitajiinsa, pärjää se hyvin yksin kotona, eikä eroahdistusta tai vastaavaa ole koskaan ilmennyt. Kevan ei myöskään pelästy kovia ääniä, joten uusi vuosi raketteineen tai ovikellon sointi eivät tuota ongelmia.

Kevan on tottunut hoitotoimenpiteisiin, vaikka ne ei sen lempipuuhaa olekaan. Se on tottunut käymään trimmattavana (pesussa, harjauksessa, siistimisessä) muutaman kerran vuodessa karvanlähtöaikaan. Kevan on syönyt pennusta asti Golden Eagle Holistic- sarjan nappuloita ja niitä ei ole viitsitty vaihtaa muuhun sen herkkävatsaisuuden takia. Kevan reagoi stressitilanteisiin löysällä vatsalla ja muutenkin mitkään satunnaiset tai ylimääräiset makupalat eivät sovi sille. Omalla ruokavaliollaan vatsan toiminta pysyy hyvänä.

Kevan on rauhallinen, mutta oikein leikkisä koira. Se nauttii, kun sille heitellään palloa tai keppiä, ja yhdessä omistajan kanssa lelujen heittely sisälläkin on rakasta puuhaa. Kevan nauttii lenkkeilystä, mutta ei kärsi siitä jos ei väliaikaisesti saa pidempiä lenkityksiä. Kaikkein tärkeintä sille on, kun se saa olla rakastettu ja välillä kyhnöttää omistajansa kyljessä tai sylissä silityksistä nauttien.

Kevan kaipaa uutta kotia, sillä se ei sopeudu oikein enää pikkulapsiarkeen hälyineen ja jatkuvasti vaihtuvien rutiinien takia. Myöskään huomiota ja säännöllisyyttä ei sille ole tarjota nykyisessä kodissa, mitkä ovat sille tärkeitä. Kevan on asunut sekä kerros-, rivi- että omakotitalossa. Kevan on rotukoira, joka on pennusta saakka elänyt samoilla omistajilla, perheluvun vuosien varrella kasvaessa kahdesta viiteen. Löytyisikö sinulta koti tälle ihanalle hellyydenkipeälle herralle, joka pienellä rakkauden määrällä antaa sitä tuhatkertaisesti sinulle takaisin?

Kevan varaajana toimi Susanna.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN