Toffee

Toffee on perusterve 6-vuotias kastroitu maatiaiskissapoika. Toffee etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Toffee

Omistajan elämäntilanne on muuttunut ja Toffee seurallisena kissana kaipaisi kotia, jossa sille olisi enemmän aikaa. Rokotukset ja madotukset on hoidettu asianmukaisesti ja Toffeelle laitetaan siru ennen uuteen kotiin muuttoa.

Toffee on ollut nykyisessä kodissa pennusta saakka sisäkissana eikä häntä luovuteta ulkokissaksi, ulkoilutus tehtävä valjaissa. Toffeeta kiinnostaa ulkoilma kovasti, joten esim parveke tai pihalle tehtävä ulkoilutarha voisivat olla pojan mieleen, myös totuttaminen valjaissa ulkoiluun on varmasti mahdollista.

Toffee

Toffee on ehdottomasti sisäsiisti. Luonteeltaan Toffee on erittäin seurallinen ja leikkisä, kaipaa paljon huomiota ihmiseltä, jos päivän on ollut yksin. Toffee ei tuhoa eikä metelöi yksin ollessaan.


Pieniin lapsiin Toffee suhtautuu varautuneesti, joten ei luovuteta ihan pienten lasten perheeseen. Toisista kissoista, koirista tai muista eläimistä ei ole kokemusta.

Viihdykkeenä Toffeella on kiipeilyteline, nukkumapaikka ikkunan ääressä ja paljon leluja ympäri asuntoa. Toffeen lempipuuhaa on leikkiä vedellä suihkussa sekä kantaa leluja ja muita tavaroita juoma-astiaansa leikkiäkseen niillä, Toffee myös rakastaa kissanminttua.

Ruokana Toffeelle on maistunut kuiva- ja märkäruoat. Ruoka ollut leikatuille kissoille tarkoitettua ruokaa ehkäisemään virtsatiekivien muodostusta, josta menneisyydessä on ollut vaivaa. Sittemmin ei.

Toffee osaa avata (ja avaa) ovet jos kahva on normaali asennossa, joten se taito täytyy

Toffee

uudella kodilla ottaa huomioon Toffeen turvallisuuden vuoksi ja pitää ulko-ovet lukossa tai kääntää kahvat toisinpäin niin kuin nykyisessä kodissa on tehty. Muita kaapinovia ei availe.

Toffee asustaa nyt Oulussa, mutta jos uusi koti löytyy vähän kauempaa, on Toffeen nykyisen omistajan kanssa mahdollista sopia kuljetuksesta. Tärkeintä on löytää Toffeelle koti, jossa on aikaa leikkiä ja touhuta, osoittaa huomiota sekä tarjota ehdottomasti turvallinen, rakastava loppuelämän paikka hänelle.

Toffeen kodinetsinnästä vastaa Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN