Kaisa

KAISA ON SIIRTYNYT UUTEEN KOTIIN 7/2019

Olen puolitoista vuotias Kaisa kissa Keravalta. Rodultani abessinialainen.Sisäsiisti, sirutettu, madotettu, rokotettu ja leikattu.Olen luonteeltani kiltti, iloinen, aktiivinen, utelias, älykäs ja leikkisä. 

Osallistun kaikkiin kodin puuhiin ja rakastan sitä kun pääsen omistajani kanssa peiton alle yöksi nukkumaan. Minua kiinnostaa erilaiset kodin puuhat. Osaan avata ovia ja tykkään pyykätä, imuroida sekä tiskata yhdessä omistajani kanssa.

Olen lapsiperheestä ja tykkään puuhastella etenkin kouluikäisten lasten kanssa.Aivan pienet lapset eivät ehkä ole parasta minulle sillä olen hirmu nopea liikkeissäni.  Perheeni toiset kissat eivät ymmärrä aina leikkejäni, enkä oikein osaa kunnioittaa vanhempia kissatovereitani. Vanhemmat kissat nykyisessä kodissani eivät ole hyväksyneet minua laumaan ja se on aiheuttanut minulle stressiä. Olen huomannut että olen parhaimmillani omillani ilman muita kissakavereita.
Rakastan omistajani jakamatonta huomiota, mutta nyt hänellä on pieni lapsi ja olen ollut siitä kovasti hämilläni. Agility, valjasulkoilu ja naksutinkoulutus olisi mieleisiä virikkeitä minulle ja hyvä tapa järjestää yhteistä aikaa. Olen todella kekseliäs ja osaan pelata kissasudokua.

Viime syksynä stressini aiheutti minulle allergisia oireita, mutta ne pysyvät hallinnassa oikealla ruokavaliolla ja ajoittaisella lääkityksellä. Suurin osa iho-oireistani on ihan sen syytä, että olen hyvin empatiakykyinen ja tunteellinen kissa.
Jos pääsisin kotiin jossa saisin olla tärkeä yksin eikä minua toiset kissat enää kiusaisi olisin aivan loistavassa iskussa jälleen ja lupaan että saat minusta ikuisen ystävän ja rakkauteni siinä on rajaton.

Olenhan aivan valloittava ja ihana persoona. Sisäsiisti, sirutettu, rokotettu, madotettu ja sterilisoitu tyttönen.

Olisiko sinulla minulle tasapainoinen ja hyvä, loppuelämän koti?

Kaisan varaajana toimii Tiina.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN