Bruno

Bruno 3.5kk

Bruno sai kodin 4/2019.

Bruno on pian 4kk ranskanbulldoggi -uros, joka on kotihoidossa Turussa.
Bruno etsii kotia itsestään riippumattomista syistä.
Bruno on tullut suomeen Virosta, hänet on rekisteröity Tallinna Kennelklubiin. Bruno on madotettu, sirutettu ja rokotettu asianmukaisesti.

Uuden kodin tulee sitoutua kastroimaan Bruno vuoden ikään mennessä.
Väriltään Bruno on sininen.

”Suomen ranskanbulldogit ry:n jalostustoimikunta haluaa muistuttaa yhdistyksen jäseniä ja suurta yleisöä siitä, että sininen väri on yksi ranskanbulldogin hylkäävistä virheistä. Hylkäävä virhe on sellainen virhe, mikä estää koiran jalostuskäytön ja näyttelyharrastuksen ko. koiran kanssa.
Sininen väri on hylkäävä virhe siksi, että siihen voi liittyä hyvin vakava sairaus ns. sinisen koiran syndrooma. Tässä sairaudessa karvassa oleva väri pigmentti ei ole tasaisesti koko karvassa vaan kasaantuneena ”ryppäisiin”. Ilmeisesti tästä syystä karvan kasvu häiriintyy. Seurauksena voi olla pahimmillaan lähes kokonaan kalju koira, jolla on myös erilaisia ihon luontaiseen kosteutukseen yms. liittyviä ongelmia.”

Bruno

Bruno on luonteeltaan hyvin energinen, leikkisä sekä hyvin ihmisrakas ja huomionkipeä sylivauva. 
Uuden kodin tulee olla aktiivinen, koska purkamattomana Brunon energiat kohdistuvat varmasti huonekaluihin ja muihin kiellettyihin kohteisiin. 
Bruno on vilkkauden lisäksi omapäinen, älykäs ja hieman itsenäinen ja uuden kodin tulee tämä ehdottomasti huomioida Brunon kanssa toimiessaan. Reilut, positiiviset metodit sekä riittävän motivoiva palkka niin hyvä tulee.

Kotihoitopaikassa Brunolla on koirakavereita, mutta mikään välttämättömyys kaverit eivät hänen kohdallaan ole. Bruno on hieman päällepäsmäri joten ainakaan toisen samanluontoisen uroksen kaveriksi emme häntä luovuta. Bruno jahtaa kotihoitopaikan kissaa todella raivokkaasti, joten kissakotiin hän ei välttämättä sovellu.
Bruno sopii lapsiperheeseen, mutta lapsiperheen tulee huomioida että tämä energinen vauhtipallero kiihtyy nopeasti nollasta sataan ja pentuhampaat ovat todella terävät. 

Bruno

Bruno rakastaa omaa kaunista ranskis-ääntään. Hänen kovaäänistä lauleluaan kuuluukin monissa eri tilanteissa, sisällä ja ulkona. Tästä syystä Bruno ei välttämättä ole paras valinta kerrostaloon. Brunon ääninäyte löytyy tämän sivun alaosasta.

Bruno ei vielä osaa peruskäskyjä eikä hän ole sisäsiisti. Yksinoloharjoitukset sekä peruskoulutus on aloitettu hoitopaikassa, ja niitä tulee jatkaa uudessa kodissa ahkerasti.
Bruno syö tällähetkellä kuivaruokaa ja raakaa lihaa. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat erittäin helposti. Sieraimet ovat hieman ahtaat. Painoa pikkumiehellä on tällähetkellä 5kg. 
Lisätietoa ranskanbulldogeista löydät Suomen ranskanbulldoggiyhdistyksen sivuilta.

Brunon varaajana toimii Tanja

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT


Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN