Nelli

Nelli

NELLISTÄ EI OTETA VASTAAN ENEMPÄÄ LOMAKKEITA. Käymme läpi saapuneita ja olemme yhteydessä haastateltaviin.

Nelli on 3 vuotias leikkaamaton lyhytkarvainen mäyräkoira ja etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Nelli painaa noin 4 kiloa ja kotia tämä tyttönen odottelee Kuopiossa. Nellin rokotukset hoidetaan ajan tasalle ennen uuteen kotiin siirtymistä, madotettu on viimeksi syksyllä. Nelliltä löytyy siru.

Nelli

Nelli on tullut nykyiseen kotiinsa 8 viikkoisena ja elänyt perhe-elämää kotikoirana. Vaikka tulee toimeen perheen omien lasten kanssa niin vieraiden lasten kanssa menee oma aikansa ennen kuin Nelli heidät hyväksyy. Nellin mielestä myös miehet saattavat alkuun olla pelottavia. Nellille on annettava aikaa ja tilaa itse tutustua rauhassa uusiin ihmisiin. Kun Nelli sitten tutustuu kunnolla niin kääriytyy tytöstä äärimmäisen huomionkipeä ja jatkuvasti lähellä oleva sylikoira. Nelli on luonteeltaan ”kroonisesta rakkauspulasta” kärsivä ikiliikkuja. Nelli osaa diivailla ja esittää draamakuningatarta. Ulkoilu esimerkiksi huonossa säässä saa Nellin esittämään että jäätyy jääkalikaksi ja jos omistaja tähän taipuu ja ulkoilu jää sikseen niin saattaa yön aikana tarpeita tulla sisälle, tosin hienona neitinä tarpeet tehdään kylpyhuoneeseen. Draamailua esiintyy esimerkiksi silloin kun Nelliä komennetaan, tyttö saattaa esimerkiksi keittiöstä poistumis käskyn suorittaa ryömimällä nöyränä pois.

Nelli on asunut aikanaan kerrostalossa mutta kävi nyt kotikokeilussa ja siellä oli haukkunut ihan koko ajan, eli kerrostalo ei ehkä enää Nellille sovellu. Tällä hetkellä Nelli asuu rivitalossa. Nelli tulee toimeen kissojen kanssa, haluaisi vaan leikkiä heidän kanssaan. Suurimmaksi osaksi tulee myös muiden koirien kanssa juttuun ehkä hieman paremmin urosten kuin narttujen kanssa. Isot koirat saattaa hieman jännittää ja urokset komennetaan pois jos takapuoli alkaa liikaa kiinnostamaan, mutta aggressiivinen Nelli ei ole eli jämäkästi vain ilmoittaa milloin toinen on mennyt liian pitkälle. Mahdollisesti uudessa kodissa voisi siis olla koira tai/ja kissakaveri.

Nellin suurinta herkkua on kana, sitä onkin hyvä käyttää vaikka makupaloina koulutustilanteissa. Toinen mistä Nelli tykkää kovasti on vinkulelut joita voi myös käyttää palkaksi koulutustilanteissa. Osaa naksuttimen. Remmi käytöstä on uudessa kodissa syytä harjoitella, sillä Nelli töhöttää menemään eteenpäin ja on innokaasti menossa tervehtimään muita koiria. Ruokana on kuivamuona ja kotiruoka tällä hetkellä.

Nelli on perusterve eikä eläinlääkärissä ole tarvinnut käydä. Hoitotoimenpiteet sujuu hyvin. Nelli osaa matkustaa nätisti autossa. Uiminen ja varsinkin käpyjen noutaminen vedestä on Nellistä ehkä se maailman kivoin juttu (vinkulelujen ohella) , käpyjen perään hypätään niin että pää menee ihan vedenalle kun Nelli lähtee aarteitaan vedestä noutamaan.

Mikäli sinulla olisi tarjota koti tälle ihastuttavalle pikku neidille niin täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti.

Varaajana toimii

Marjukka