Saga *varattu*

Sagasta ei oteta enempää vastaan kotiselvityslomakkeita

Saga on vuonna 2015 syntynyt steriloitu tyttönen. Sagassa on bordercollieta, porokoiraa, harmaata norjanhirvikoiraa ja pohjanpystykorvaa.  Sagalla on kokoa n. 14 kg ja n.50 cm. Siru on ja rokotukset voimassa.  Saga asustaa Oulussa.

Saga


Saga on erittän energinen koira. Aktiivista tekemistä Sagalla on ollut päivittäin n. 3h. sisältäen lenkkeilyä, agilityä, pyöräilyä tai vaellusta. Tyttönen pitää ihmisistä, tykkää  lasten kanssa touhuamisesta, toisten koirien kanssa juoksemisesta tai vaikka myyrien kanssa leikkimisestä.  Saga on tottunut myös pieniin koiriin kuten Chihuahuaniin. Turhautuu mikäli ei saa tarpeeksi aktiiviteettiä. Saga on reaktiivinen asioihin ja pitää kaikkea silmällä- Ilmaisee helposti mielipiteensä. Nappaa ilmasta tai maasta rusakon tai peuran hajun ja saattaa lähteä jäljestämään itsenäiseti unohtaen muun. Sisällä enimmäkseen omissa oloissaan, todella rauhallinen. Tykkää tietenkin olla myös rapsutettavana. Saga on myös todella älykäs ja oppii nopeasti uusia asioita. Kissoja Saga tykkäisi ajaa takaa, joskin hevonen on niin iso että sitä neiti kunniottaa ja liikkuu siitä pienen etäisyyden päässä. Saga on käynyt kursseja pennusta lähtien sekä harrastanut agilityä jonkin verran.Saga on tottunut matkustaja niin junassa kun autossakin. Ei rakasta hoitotoimenpiteitä mutta antaa tehdä.

Saga

Saga saattaa haukkua rappukäytävän ääniä omien ihmisten ollessa kotona sekä yksin ollessaan muttei ole koskaan ollut jatkuvaa haukkumista.
Saga etsii aktiivista kotia jossa on mahdollisuus touhuta, liikkua paljon ja vaikkapa telmiä toisen koiran kanssa. 

Sagan varaajana toimii Päivi.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Saga

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN