Safir

Safir on 13.3.2005 syntynyt puhdasrotuinen dalmatiankoira, joka etsii uutta omaa kotiaan kotihoidossa Nurmijärvellä.

Safir

Safir tulee toimeen niin lasten kuin toisten koirienkin kanssa. Kuitenkaan luonteeltaan vahvan nartun kanssa samaan kotiin emme Safiria suosittele. Ainoastaan leluistaan Safir saattaa olla tarkka, muttä muutenkin Safirille lelut toimivat niin hyvin palkkiona että olisi hyvä myös pitää ne sellaisina.

Safir

Kissoihin tyttö ei niinkään ole kiinnittänyt huomiota ulkoillessaan, iloisesti heiluttanut häntää niin kuin kaikelle muullekin 🙂 Muutenkin Safir on sellainen iloinen hymytyttö joka saa aina hyvälle tuulelle! Sisätiloissa kissojen kanssa toimeentuloa testataan tarvittaessa.

Safir

Alun stressin jälkeen Safir ei ole osoittanut merkkejä eroahdistuksesta tai muutenkaan mistään ongelmista. Safir ei siis jää huutamaan perään eikä tuhoa paikkoja, osaa kävellä hihnassa hienosti ja rakastaa varsinkin ihmistä. Safir voisikin olla onnellisimmillaan ainoana koirana tai rauhallisen uroksen kaverina.

Safir

Safirin kanssa on myös harrastettu entisessä kodissaan, mm. agilityä, koiratanssia jne.. Uusi koti saisikin tästä oivan harraste- sekä kotikoira, josta on moneen menoon. Myös sinne sohvalle kainaloon 😉

Ennen yhteydenottoa toivomme kotiselvityslomakkeen täyttämistä.