Fenris

Fenris

Fenris siirtynyt uuteen kotiin 20.1.2019

 

Olen Fenris, 5-vuotias leikattu kollipoika Turusta. Olen tähän saakka asustellut emäntäni ja kissakaverini kanssa, mutta nyt kaverin sairastelun myötä meillä on mennyt sukset ristiin ja etsin sen takia uutta ja rakastavaa loppuelämän kotia itselleni.

Voin aluksi olla hieman arka uusissa tilanteissa, mutta kunhan totean uudet ihmiset vaarattomiksi, olen valmis leikkeihin! Olen myös hyvin hellyydenkipeä ja päivittäinen syliaika on tärkeä. Lempijuttuni on nukkua yöni emäntäni tyynyn vieressä pöristen ja vatsarapsuja saaden.

Fenris

Olen energinen kaveri ja kaipaan paljon leikitystä. Tykkään erityisesti narun perässä juoksemisesta ja leluhiirien metsästyksestä. Rakastan pahvilaatikoita, etenkin sellaisia sopivan ahtaita. Rakastan myös kiipeilypuita ja käytän niitä sekä raapimismattoa kynsien teroitukseen. Sohvat ja muut huonekalut ovat saaneet olla rauhassa.

Emäntäni kehuu myös, että olen ihmisille kovin kiltti. Annan käsitellä itseäni hyvin, en pure enkä raavi. Kynsien leikkauskin sujuu helposti. Olen myös hyvin siisti herra ja odotan että palvelusväki putsaa vessan päivittäin. Parhaiten minulle soveltuu puupohjainen paakkuuntuva hiekka. Pelleteistä en tykkää.

Minulla on kerran ollut ongelmia virtsakiteiden kanssa, joten sen takia syön virtsateille ystävällistä ruokaa, ettei vaiva palaisi. Muuten olen ollut varsin terve. Perusrokotuksetkin ovat kunnossa.

Fenris

Toivon että löytäisin luotettavan ja rakastavan loppuelämän kodin, jossa minua leikitettäisiin ja rapsuteltaisiin runsaasti. Ottaen huomioon taipuvaisuuteni kissakaverin pomotteluun, viihtyisin varmaan parhaiten ainoana kissana. Olen aina ollut sisäkissa, nykyisessä kodissani viihdyn hyvin lasitetulla parvekkeella maisemia
ja naapureiden kissoja katsellen. Kissanpitävässä tarhassa ulkoilu voisi olla mukavaa, ja saattaa olla, että voisin oppia valjaslenkkeilyynkin.

 

Autoilu ei ole minulle tuttua, mutta saattaisin siihenkin tottua, kunhan se aloitetaan varovasti, minun tahtiini.

Emäntäni on kovin suruissaan, kun joutuu minusta luopumaan, mutta hän sanoo, että se on meidän kaikkien parhaaksi. Kissakaverini kun on arka ja sairasteleva, ja kaipaa stressitöntä elämää. Ja kyllä minullekin kelpaisi stressitön elo kodin keskipisteenä.

Mikäli juuri sinulla olisi ihmisrakkaan ja hellyttävän kollikissan paikka elämässäsi ja sydämessäsi, täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti.

Fenriksen varaajana toimii Jenni