Tepi

Tepi

Tepi on 28.5.2017 syntynyt monirotuinen (mahdollisesti ainakin saluki ja labradori) kastroitu- uros Järvenpäästä.  Kooltaan Tepi on n. 27 kg ja 60 cm.

Tepi on syntynyt Dubaissa, josta tullut Suomeen pentuna. Tepin emo on ehditty pelastaa kadulta juuri ennen pentujen syntymää, joten Tepi ei ole joutunut elämään kadulla.

Tepi

Luonteeltaan Tepi on todella arka koira. Lenkillä rähisee muille koirille, välillä myös ihmisille.  Joskus rähisee ihan vain varmuuden vuoksi, vaikkei mitään näkyisikään. Erityisesti vieraat miehet ja lapset pelottavat Tepiä. Oman perheen mies ok. Luottamuksen kun saavuttaa, Tepi on mukava ja innokas koira, joka innostuu nähdessään itselleen rakkaan ihmisen. Tepi jaksaisi lenkkeillä ja leikkiä loputtomiin. Pelkonsa ilmaisee murinalla, rähinällä ja mahdollisesti myös näykkimällä. Tepi on helposti motivoitavissa herkuilla, mutta painoa kertyy herkästi. Rutiinit ovat Tepille erittäin tärkeitä. Hoitotoimenpiteet sujuvat, kunhan niihin varaa aikaa, herkkuja ja koiralle tarjoaa hellyyttä samalla. Tokikaan eivät ole Tepin lempipuuhia. Tepiä ei ole pidetty vapaana. Tuttujen koirien kanssa Tepi rakastaa juosta ja peuhata. Koirakohtaisia eroja on paljon, tuleeko Tepi toimeen vaiko eikö. Yleisesti ottaen toisten urosten kanssa ei yhteistä säveltä löydy. Myös yllättävät äänet ovat Tepistä pelottavia ja reagoi niihin.

Tepi

Tepi on nähnyt kissoja ja onkin niistä todella kiinnostunut. Lenkillä lähtisi mielellään jahtaamaan oravia, lintuja.

Tepi etsii kotia rauhalliselta omakotitaloalueelta tai maaseudulta. Uudella omistajalla tulee olla aikaa ja valmiudet sitoutua Tepin koulutukseen ehdottomasti positiivisen vahvistamisen kautta. Tepi on innokas opettelemaan temppuja. Tarvittaessa autamme uutta omistajaa pätevän kouluttajan etsimisessä. Myös perhe, jossa ei ole/ ei ole tulossa lapsia, on ehdoton edellytys. Leikattu narttu voisi olla Tepille kiva kaveri. Tepiä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

 

Tepin rokotukset ovat kunnossa, myös siru löytyy. Allergioita Tepillä ei ole todettu. On syönyt nappulaa + raakaruokaa.

Mikäli juuri Sinulta löytyisi koti Tepille, täytäthän kotiselvityslomakkeen tarkasti.

Tepin varaajana toimii Jenni

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN