Nicky

Nicky

Nicky on 30.7.2013 syntynyt eli vähän yli viisivuotias Löwchen-narttu joka etsii uutta kotia Helsingissä. Nicky painaa noin 7 kg ja on n. 27 cm korkea. Nicky on rokotettu, sirutettu ja madotettu. Nickyä ei ole steriloitu. Nicky on perusterve koira.

Nicky etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Nickyllä on ääniherkkyyksiä ja se saattaakin säikähtää ja pelätä kovia ääniä, Nicky on myös lämpöherkkä joka pitää ottaa varsinkin kesäkuumalla huomioon. Nicky on hieman arka ja varautunut vieraita kohtaan, mutta usein uteliaisuus voittaa pelon ja Nicky tulee tekemään tuttavuutta. Nicky ei kuitenkaan ole koirapuistokoira, koska siellä on hieman liian jännittävää Nickyn mielestä. Nickyllä on myös hieman haukkuherkkyyttä, rapun äänille saatetaan haukahtaa. Yksinolo sujuu hyvin kuitenkin. Nickyn kanssa on harrastettu tokoa (tottelevaisuuskoulutus), jossa se on oppinut peruskäskyt hyvin, Nicky on muutenkin nopea oppimaan ja tykkää käyttää päätään, pulma- ja aktivointilelut ovat todella mieluisia. Nicky rakastaa rapsutuksia ja viihtyy hyvin sylissä, Nicky on hyvin avoin ja sosiaalinen omien ihmisten kanssa.

Nicky

Nicky tulee muiden koirien kanssa kohtalaisen hyvin toimeen, muista eläimistä ei ole kokemusta. Nicky viihtyisi kuitenkin parhaiten ainoana koirana uudessa perheessä. Nicky kulkee hihnassa ihan hyvin, vastaantulevia koiria saatetaan haukahtaa pari kertaa, mutta remmirähjä tämä neiti ei ole. Nicky syö lemmikkikaupan kuivamuonaa ja naudan jauhelihaa tällä hetkellä, mitään todettuja allergioita sillä ei ole. Nickyn turkki vaatii hoitoa, harjaaminen vähintään kerran viikossa, jos turkkia pitää pitkänä se vaatii enemmän hoitoa. Nickyllä ei ole kokemusta lapsista, joten ihan pikkulapsiperheeseen Nickyä ei luovuteta.

 

Nicky

Jos sinulla olisi sylissä tilaa tälle kauniille neidille ja tiedossa olisi Nickylle mukavaa puuhaa ja touhuttavaa niin täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti. Nicky luovutetaan eläimettömään kotiin, jossa ei ole ihan pieniä lapsia. Nicky jää odottelemaan yhteydenottoja.

 

 

Nicky

 

Nickyn varaajana toimii Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN