Alu, varattu

Alu

Alu muuttanut uuteen kotiin 12/2018

 

Aleu ”Alu” on vuonna 2017 syntynyt alaskanmalamuuttinarttu Vehmaalta, joka etsii itselleen rodun tuntevaa ja rakastavaa loppuelämän kotia osittain itsestään riippumattomista syistä. Kooltaan Alu on n. 35 kg ja 60 cm.

Alulla on todettu epilepsia, joka pysyy kurissa lääkityksen ansiosta. Uuden omistajan tuleekin olla valmis antamaan lääkkeet aamuin illoin. Alu on leikkaamaton, mutta voidaan leikata ennen uuteen kotiin siirtymistä. Madotukset ja rokotukset ovat kunnossa, kuten myös siru ja rekisteröinti.

Alu

Alu on luonteeltaan iloinen ja rakastava koira, joka myös innostuu helposti, jolloin unohtaa oman kokonsa. Tämän vuoksi ei sovellu pienten lasten perheeseen. Innostuessaan ulisee ja ulkona juoksee kohti lujaa. Alu on elänyt sisäkoirana, eikä ole tottunut tarhaelämään. Viihtyy ulkona säällä kuin säällä, mutta tahtoo viettää aikaa ihmisten kanssa.

Alu tulee toimeen pääsääntöisesti isojen koirien kanssa. Uudella kodilla voisikin olla iso uroskoira ennestään Alulle kaveriksi. Mitä isompi koirakaveri, sen parempi. Alu on tottunut pääsääntöisesti ulkoilemaan vapaana, pieniä hetkiä kulkenut remmissä, jossa välillä hötkyilee. Syö kaksi kertaa päivässä viljattomia kuivanappuloita ja lohiöljyä. Luut ovat Alun suurta herkkua.

Alu

Mikäli sinulla olisi tarjota rakastava loppuelämän koti Alulle, jossa ei ole pieniä lapsia/kissoja/pieniä koiria ja iso piha, mahdollisen koirakaverin kanssa jaettavaksi, otathan yhteyttä ja täytät kotiselvityslomakkeen huolellisesti.

Alun varaajana toimii Jenni

 

 

 

Ennen yhteydenottoa

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä. 

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN