Camu

Camu nokosilla

Olen iloinen, viekas, energinen bichon-westie mix , Camu poika, 4v Järvenpäästä. Mittani ovat 7,2 kg ja 30 cm korkeutta. Minulla on rokotukset kunnossa ja hampaat putsautetaan ennen kodinvaihtoa. Minut on myös kastroitu.

Elämäni alkoi ikävästi pentutehtailijan luona. Minut onneksi pelastettiin ja pääsin löytöeläinkotiin, olin silloin vasta 5 kk. Olen oikeasti saanut mahdollisuuden nähdä, että kaikki ihmiset eivät tosiaan ole sellaisia missä minä asuin ensimmäiset kuukauteni. Olen oppinut hienosti kotiolosuhteisiin ja rakastan ihmisen seuraa, rapsutuksia, rutiineita ja ihania pitkiä lenkkejä.

Täältä mä tuun!

Minulle on omat luut, nukkumapaikka todella tärkeitä ja puolustan niitä välillä ärhäkkäästi. Ruokaa rakastan ja ahmin ruokani eikä minulla ole tajua mikä on riittävästi. Luiden kanssa on käynyt niin että ahmaisen luun lähes kokonaan ja sitten ollaankin pulassa! Minun ruokani on viljaton Biomill-nappula.
Minua on koulutettu tuon ruoan suhteen paljon ja osaan odottaa ruokaa ja vasta luvan saatua syön. Annan myös ottaa ruokakuppini kesken syönnin pois. Kotiin jäädessä yksin minusta kuoriutuu viekas hedelmiä, ruokaa varasteleva koira, pöydänkään korkeus ei ole minulle minkäänlainen ongelma.

Camua ei haittaa mutalätäköt

Tällä hetkellä asun toisen koiran kanssa, mutta uudessa kodissa olisi hyvä olla ainut koira. Kissojen kanssa sovellun jos kissat ovat koiriin tottuneet. Kotiin yksin jäädessäni itken ihmisten perään, mutta rauhoitun nopeasti.

Minulla on todettu alkava nivelrappeuma ja tähän on ravintoaine mitä syön, että rappeuma ei etenesi. Myöhemmin voi olla, että kipulääkitystä joudutaan käyttämään, mutta vielä en ole niitä tarvinnut. Minulla on myös sattunut jalkaan touhutessani koirakavereiden kanssa ja jalka jouduttiin leikkamaan ja tueksi laitettiin metallipinnat, mutta nyt jalka on jo lähes parantunut.

Minulla ei ole asuinmuodon kanssa vaatimuksia, mutta lasten suhteen toivon, että lapset olisivat yläasteikäisiä kun minä en tahdo aina ymmärtää pieniä lapsia. Hoitotoimenpiteet sujuu kanssani ongelmitta.

Camu

Uudesta perheestä toivon, että pitkät lenkit jatkuisivat, rakastaisitte tällaista sohvalla köllöttelijää, sormenne toimii niin, että saan rakastamiani rapsuja ja hellittelyjä! Kun kuulemma olen terrieri sukua olisi hyvä tuntea terrieri luonnettani eli osaavaa perhettä tässä kaivataan.

 

Varaajana toimii Erja

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN