Tuisku

4.11.2018 Siirretty Tuisku kodin saaneisiin

Tuisku

Tuisku on rodultaan Lagotto, 3,5 v uros hakee uutta kotia Järvenpäästä. Tuisku on leikattu, sirutettu ja rokotettu elämää pursuava kaveri.
Tuisku on erittäin energinen eikä lenkityksellä energia vähene. Tuisku tarvitsee nenätyöskentelyä joka auttaa energian kulutukseen positiivisesti. Tryffelikoira kun on niin  se rakastaa etsimistä sisällä sekä ulkona. Lenkkeilystä nauttii kun saa vaeltaa pelloilla ja metsissä seuraten omistajaa herkeämättä.

Tuisku

Koira tarvitsee rauhallisen ja määrätietoisen kodin joka sitoutuu koulutuksen jatkamiseen ammattitaitoisen kouluttajan tuella. Tuiskua on käytetty koulutuksesa hihnakäytöksen vuoksi ja asiassa on edistytty. Tuisku osaa peruskäskyt ja paljon muutakin.

Ruoka pitää olla viljatonta koska vilja aiheuttaa korviin hiivaa ja myös stressikin sitä tekee. Turkin ja kynsien hoito on Tuiskulle vaikeaa. Huonon trimmauskokemuksen jälkeen on jalkojen ja pepun trimmaus sekä kynsien leikkuu tehtävä kuonokopan kera.

Tuisku

Ääniherkkyyden takia Tuiskulle käy asumismuodoksi vain omakotitalo. Äänet saavat koiran stressaamaan ja myös ylikierroksille. Perheessä saa olla lapsia, mutta mieluummin teinejä kuin pieniä lapsia koska pienten lasten äänistä voi tulla stressiä koiralle.
Tuisku tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta mieluummin hakeutuu ihmisen seuraan kuin koirien.

Tässä todellinen tryffeli joka kaipaa aikaa ja huomiota uudelta kodilta ja rakastaa myös oleilua rakkaan ihmisen kanssa. Mahtavalla tietopaketilla varustettuna sijoitetaan määrätietoiseen ja rauhalliseen uuteen kotiin joka on omakotitalo.

Varaajana toimii Erja

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN