Urho #varattu#

Borderterrieri Urho on 7 vuotias kastroitu, rokotettu ja sirutettu uros.  Painoa 9.5kg. Urho asuu Tampereen seudulla.

Urho

Urho on älykäs ja (erityis)herkkä. Rakastaa ihmisiä ja
rapsutuksia,  osaa niitä vaatiakin. Mielekkäät paikat ovat sylissä ja ihmisen
lähellä, mm.sohvalla vieressä. On myös älykäs poitsu, osaa mm. halutessaan avata apteekkarin lipaston laatikoita.

Tykkää olla ulkona, metsälenkillä, lenkkeilee mielellään paljon ja on vauhdikaskin; juoksee pyörän rinnalla, veneilee ja ui mielellään. Omistaa tarkan nenän jonka kanssa työskentelisi mielellään.

Urho on elämän alkutaipaleella pelästynyt palovaroitinta joka huusi ihan syystä. Pelkää kovia ääniä sisällä mm.poraa, huutamista, joitakin matkapuhelimen piippauksia, imuria. Imurin käydessä on mielummin ulkona. Ulkona kovat äänet eivät vaikuta samoin.

Urho

Urho on ollut kahdesti isompien koirien hyökkäyksen kohteena, kaksi koiraa pääsi lenkittäjiltään irti ja kävivät Urhon päälle joitakin vuosia sitten ja jälkeenpäin kaksi koiraa pääsi pihasta melkein Urhon päälle. Urho reagoi erittäin vahvasti toisiin koiriin. Ongelmien kanssa on käännytty ongelmakoirakouluttajan puoleen ja on työskennelty kouluttajan ohjauksessa. Lenkillä kissojen ja rusakoiden näkeminen aiheuttaa huutokonsertin. Urho kertoo myös asioihin mielipidettään ”piippauksella”.

Urho

Urho on ollut terve ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet. Tarvitsee takin ulkoillessa ilman ollessa alle nollan keleillä. Ruokittu raakaruoka 3/4 ja viljaton kuivanappula 1/4. Mahdollisesti naudalle ja vehnälle allerginen.

Urholle etsitään kotia rauhalliselta alueelta, määrätietoisen ihmisen luota jolla kokemusta ennestään koirista. Urho on mukava pikku kaveri kun stressitekijät ovat poissa, mutta on kuitenkin terrieri!
Pienten lasten perheeseen Urho ei muuta ääniherkkyyden vuoksi.

 

Urhon varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN  täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN