Pumpuli

Kuulumisia kodista 22.8.2011:

Pumpuli

Täällä sujuu erittäin hyvin, Pumpuli on kotiutunut loistavasti eikä talon ainoana kissana olo tunnu sitä lainkaan haittaavan. Pumpuli rakastaa olla sylissä ja käpertyykin aina syliin kun joku sattuu alas istahtamaan – tällä eleellään onkin sitten hurmattu koko ystäväpiiri ja käynnissä on jo heidän kesken kisa kuka saa ottaa Pumpulin hoitoon kun olen syyskuussa muutaman päivän reissussa.

Pumpuli

Pumpuli

Pumpuli on kaikessa touhuissa mukana, nukkuu yöt kainalossa. Viime viikolla käytiin eläinlääkärissä ja Pumpuli edelleen alhaista painoaan lukuunottamatta sai terveen paperit. Hammaskiveä vähän löytyi (poistatellaan sitä myöhemmin) ja korvat saivat perusteellisen puhdistuksen, mutta muuten kaikki on kunnossa. Pumpuli steriloitiin ja sai samalla rokotteet ja mikrosirun. Leikkauksesta Pumpuli ei ollut moksiskaan vaan heti kotiin päästyään viiletti jääkaapille ja vaati ruokaa! Ja sitten mielipaikalleen, meikäläisen tyynylle koisailemaan.

Kuvat eivät loista laadullaan, mutta tässä jotain otoksia kännykän uumenista 🙂

terkuin,

Henna & Pumpuli

Pumpuli

Pumpuli sai uuden kodin 25.7.2011

Pumpuli on herttainen 10-vuotias rouva, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Pumpulia ei ole steriloitu ja hän onkin saanut yhdet pennut muutama vuosi sitten.

Pumpuli on oikea sylikissa! Kovasti hän haluaa olla ihmisen sylissä siliteltävänä. Pumpuli on saanut ennen ulkoillakin, mutta on nyt ollut sisäkissana ongelmitta jo jonkin aikaa.

Vaikka Pumpuli rakastaakin ihmistä niin kovin, on hän myös kova leikkimään toisten kissojen kanssa. Koiratkaan eivät tätä rouvaa kauhistuta!