Pepe *varattu*

Pepe on 1.5.2015 Espanjassa syntynyt sekarotuinen uroskoira, Pepe on tuotu Suomeen 3 ja puolen kuukauden ikäisenä asianmukaisesti rokotettuna ja sirutettuna. Pepe on kastroitu yhdistyksen toimesta. Pepe on hoikka 17 kiloinen koira, noin 55 cm korkea ja etsii uutta kotia kotihoidossa Turun seudulla.

Pepe on hyvin avoin ja kohtelias koira, joka pitää kaikista ihmisistä ja muistakin eläimistä. Pepe ei ole aiemmin viettänyt aikaa toisten urosten kanssa, mutta nyt kotihoidossa Pepe on viettänyt aikaa kahden leikatun uroskoiran kanssa ja heillä on sujunut hyvin. Pepe nauttii muiden koirien seurasta, mutta lenkillä vieraat vastaantulijat Pepe saattaa haukkua, yleensä innostuksesta. Tähän opittuun käytösmalliin olisi varmasti kärsivällisellä ja rauhallisella työskentelyllä saatavissa muutosta. Pepe on leikkisä ja aktiivinen koira, joka nauttii ulkoilusta ja varsinkin vauhdikkaat metsälenkit ovat mieleen. Ulkoillessa Pepe saattaa intoutua vetämään, kotihoitopaikassa on aloitettu kontaktiharjoituksia. Pepeä ei voi pitää irti, sillä Pepe saattaisi lähteä hajun perään.

Pepe kotihoidossa 2019

Pepe nauttii rapsutuksista ja ihmisten kanssa puuhailusta. Pepen suurin haaste on eroahdistus, joka ilmenee vinkumisena ja haukkumisena yksinolon aikana. Pepen yksinolon kanssa on tehty töitä ja lyhyet harjoitukset sujuvat hyvin, mutta ahdistuksen hallinta vaatii sitoutumista harjoitteluun uudeltakin kodilta.

Pepen satunnaisen haukkuherkkyyden takia Pepe etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä, jossa Pepen haukkuminen ei aiheuta ongelmia tai tilanteiden harjoittelu on mahdollista helpossa ympäristössä.  Pepe ei pidä kovista äänistä, kuten ukkosesta tai ilotulitteista.

Jos sinulla olisi tarjota aktiivinen koti tälle iloiselle hauvalle, täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti. Pepen eroahdistus, haukkuherkkyys ja ajoittainen remmirähjääminen pitää ottaa huomioon uudessa kodissa, näiden asioiden pois kouluttamiseen täytyy sitoutua! Pepeä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi eli koirakokemusta täytyy olla. Pepe varmasti pitäisi koirakaverista. Pepe jää odottelemaan yhteydenottoasi.

Pepe

Pepen varaajana toimii Tamara.

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä