Kauno

Kauno on kaunis, pitkäkarvainen, noin 5-7 vuotias tyttökissa joka odottelee omaa rapsuttelijaa Muurolassa Rovaniemellä.
Kauno on rokotettu ja madotettu perusterve kissa, turvasiru ja sterilointi hoidetaan ajan tasalle.

Kauno on hellyydenkipeä, mutta ei niinkään sylissä viihtyvä kisulainen, se tykkää kyllä rapsutteluista, vaikka itsenäinen onkin. Kauno tykkää leikkiä kovasti ja kaikki lelut ovatkin yhtä mieluisia, eloisuutta siis löytyy tästä neidistä yllin kyllin. Kaunon turkki kaipaa hoitoa, koska muuten pitkät karvat meinaavat mennä hieman solmuun. Kaunolla on hieman haasteita antaa koskea itseään häntään ja takajalkoihin, mutta nykyisessä kodissa Kaunoa siedätetään tähän koko ajan ja Kauno onkin edistynyt asian kanssa. Kynsien leikkuun kanssa on myös haasteita.

Kauno etsii uutta kotia, koska ei tule ihan kaikkien tämän hetkisten kavereiden kanssa kotona toimeen. Kauno annetaankin tästä syystä ainoaksi lemmiksi. Kaunolla ei ole merkkailuongelmaa tai käytöshäiriöitä. Lasten kanssa Kauno tulee toimeen, kunhan lapset osaavat olla kissan kanssa.

Jos sinulla on tarjota tälle kaunottarelle rakastava loppuelämän koti ainoana lemmikkinä, niin ole hyvä ja täytä kotiselvityslomake huolellisesti. Kauno luovutetaan vain sisäkissaksi. Kauno jää odottelemaan yhteydenottoasi.

Kaunon varaajana toimii Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä. 

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT 

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN