Rölli

Rölli

Rölli on marraskuussa 2016 syntynyt usean rodun edustaja. Vahinkopentueen jäsenessä on saksanpaimenkoiraa, noutajaa, rottweileria, laikaa, akitaa, mastiffia ja bordercollieta. Rölli on leikkaamaton neitokainen ja kokoa on arviolta 28kg/65cm.

 
Rölli asuu emännän, kissan ja kanin kanssa Kajaanissa. 
Rölli on vilkas ja terveellä tavalla utelias koira, tutustuu uusiin asioihin varovasti mutta rohkeasti.
Neitokaisen huvia on hyökkäillä autossa ollessa ohi ajavia autoja päin sekä vetää lenkillä hihnassa. Autoilee kuitenkin mielellään, eikä lenkillä noteeraa liikkuvia autoja.
Rölli tulee hyvin muiden koirien kanssa juttuun. Koirapuistossa on käyty leikkimässä erilaisten koiruuksien kanssa. 

Rölli on ollut metsässä irti, eikä riistavietistä ole havaintoa. Myös pyöräilystä on kokemusta.

Rölli nauraa

Mahdollisesti vehnäallergia ja noudattaa venätöntä ruokavaliota. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä kiltisti. Osaa ja ymmärtää monia käytännön käskyjä kuten istu, tänne, sivulle, maahan ja odota.
Pentumaisia elkeitä vielä on kuten oikein mieluisten vieraiden tullessa saattaa lirahtaa ilopissa.
Talvella parin tunnin riehumisesta lumihangessa lonkkien alue kipeytyi. Kesällä pyörän vieressä juostessa ei kipeytymistä. Lonkkia ei ole kuvattu. Omistaja käyttää Röllin rokotuksilla ja sirun otattamassa eläinlääkärissä. Keskustelee samalla viime talven lonkkien kipeytymisestä.
 
Rölli etsii aktiivista ja lapsetonta kotia. Rölli on nuori vauhdikas koiruus joka tarvitsee lempeän määrätietoisen kodin jolla on aikaa touhuta nuoren koiran kanssa paljon. 
 

Rölli

Röllin varaajana toimii Päivi

 

 

 

 

 

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN