Elvis

Elvis on 23.11.2015 syntynyt, Tallinnasta 3 kuukauden ikäisenä tuotu uroskoira. Elvis on

Elvis

Jack Russell terrierin ja Tiibetinspanielin sekoitus. Elvis painaa noin 11 kiloa ja etsii uutta kotia Helsingissä. Elvis on kastroitu perusterve koira, jolla on rokotukset ja madotukset kunnossa ja turvasirukin löytyy.

Elvis

Elvis on iloinen, hyvin omapäinen, mutta älykäs ja energinen koira. Elvis tarvitsee virikkeitä ja innostuu helposti, mutta osaa myös rentoutua, eikä yksin kotona ollessa tuhoa paikkoja. Elvis tottelee hyvin käskyjä ja rakastaa eri aktiviteettejä, kuten temppujen tekemistä, agilityä, hajuleikkejä ja uimista! Elvis tykkää olla mukana kaikessa tekemisessä. Elvistä on voinut pitää luonnossa vapaana, se ei lähde kauas ja tulee hyvin käskystä luokse.

Elvis etsii uutta kotia muuttuneiden olosuhteiden vuoksi, jotka ovat lisänneet Elviksen käyttäytymishäiriöitä. Elvis on utelias ihmisiä kohtaan, mutta muuttuu nopeasti epäluuloiseksi ja aggressiiviseksi, jos vieras ihminen puhuu Elvikselle

Elvis

tai yrittää silittää sitä. Elvis saattaa myös näyttää hampaitaan kotiväelle, jos se kokee jonkun tilanteen epämiellyttäväksi tai se kokee tarvetta puolustaa lelujaan. Elvis saattaa joskus myös näykkiä omistajia lahkeista. Lenkit ulkona sujuvat kuitenkin hyvin, mutta Elvis vaatii paljon huomiota ja ennakointia mm. ohitustilanteissa. Kotona Elvis on herkkä rappukäytävän äänille ja reagoi haukkumalla eli vahtii. Yksinollessa Elvis ei hauku. Kerrostaloasuminen tuo siis omat haasteensa, Elvis saattaa haukkua ja hyökkäillä ihmisiä kohti rappukäytävässä ja pihapiirissä. Elvistä on koulutettu positiivisin menetelmin ja koulutus onkin tuottanut jo tulosta. Uuden omistajan on oltava koirakokemusta omaava ja sitouduttava kouluttamaan Elvistä myös jatkossa. Elvis on helppo motivoida koulutukseen.

Elvis tulee toimeen narttukoirien ja leikattujen urosten kanssa. Leikkaamattomille uroksille Elvis tuppaa isottelemaan. Toisaalta Elvis tulee toimeen pienikokoisten leikkaamattomien urosten kanssa, kun ne ovat tottuneet toisiinsa. Elvis on asunut ensimmäisen vuotensa kissan kanssa samassa taloudessa.

Elvis

Elvis luovutetaan kotiin, jossa on aiempaa kokemusta koirista ja sitoutumiskykyä kouluttaa Elvistä sen haastavan luonteen vuoksi. Elvistä ei luovuteta lapsiperheeseen. Elviksen kaverina voisi mennä narttukoira tai kissa. Jos sinusta tuntuu, että voit tarjota aktiivisen ja rakastavan kodin, mielellään omakotitalossa, niin ole hyvä ja täytä kotiselvityslomake huolellisesti.  Elvis jää odottamaan yhteydenottoja.

 

 

Varaajana toimii Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN