Pekkis

Pekkis

Muutti uuteen kotiin 8/2018

PekkaPauliina tai lyhyemmin Pekkis on ihastuttava kissaneiti, joka kaipailee omaa lämmintä syliä Mynämäellä. Pekkis on steriloitu, rokotettu ja madotettu perusterve tyttökissa. Turvasiru laitetaan kuntoon vielä vanhan kodin toimesta ennen uuteen kotiin siirtymistä. Pekkis painaa noin 4 kiloa. Tämä kaunotar etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Pekkis on mahdottoman hellyydenkipeä ja

Pekkis loikoilee

rauhallinen ja se tarkkailee ikkunasta lintujen touhua ja muuta mielenkiintoista. Pekkis viihtyy kun saa olla kainalossa rapsutettavana tai kulkea olkapäällä omistajan mukana. Pekkis tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja voisipa kaverina olla rauhallinen koirakin joka osaa olla kissojen kanssa. Lapsista ei ole kovasti kokemusta, mutta Pekkiksen luonteen puolesta, myös lapset samassa perheessä voisi olla ok.

Pekkis

Pekkis on todettu rokotusten yhteydessä perustutkimuksessa terveeksi kissaksi, hampaat, turkki ja muutkin asiat ovat siis kunnossa, Pekkiksellä ei ole mitään käyttäytymishäiriöitä tai paikkojen merkkailua.

Jos sinulla on tarjota Pekkikselle rakastava ja hyvä loppuelämän koti niin ole hyvä ja täytä kotiselvityslomake huolellisesti. Pekkis luovutetaan vain sisäkissaksi.

Pekkiksen varaajana toimii Tamara