Osku

Osku

Osku on vähän yli 2-vuotias perusterve kastroitu uros, Oskusta löytyy paria eri rotua, karjalankarhukoiraa ja alaskanmalamuuttia. Osku painaa noin 24 kiloa ja on noin 62 cm korkea.

Osku on rokotettu, madotettu ja turvasiru hoidetaan vanhan kodin toimesta myös kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä. Osku etsii uutta kotia Nousiaisissa.

Oskusta on tullut hieman arvaamaton lasten seurassa, se saattaa näykkiä lapsia, mistä syystä uusi koti onkin etsinnässä. Osku on myös hieman remmirähjä, riippuen koirasta, uudessa kodissa tähän asiaan olisi hyvä kiinnittää huomiota. Kissojen kanssa Osku ei tule toimeen, muista eläimistä ei ole hirveästi kokemusta. Osku on myös riistaviettinen eli poitsu lähtisi hajujen tai eläinten perään, jos sellainen osuisi kohdalle. Reviiritietoisuutta löytyy myös, oman pihan kulkijat ilmoitetaan isäntäväelle. Osku luovutetaan kotiin jossa ei ole lapsia ja muita eläimiä ja mielellään omakotitaloon jossa olisi iso piha jossa Osku saisi temmeltää.

Osku

Osku osaa olla myös sylissä viihtyvä kainalokoira, se tykkää parkkeerata omistajansa syliin ja viihtyisi siinä vaikka kuin kauan. Osku tykkää kanniskella mieluisia pehmoleluja ja se pitää vetoleikeistä ja muusta kivasta touhuamisesta. Metsälenkit turvallisesti hihnassa ovat tosi mieluisia myös. Osku kävelee hihnassa kyllä nätisti, mutta toisten koirien ohitustilanteisiin täytyy kiinnittää huomiota ja yrittää kouluttaa mahdollista rähjäämistä pois.  Osku on tottunut myös autoilemaan, veneistä puhumattakaan, joten Oskusta saa myös oivan kaverin venereissulle. Osku syö tällä hetkellä koirien kuivamuonaa ja erilaiset luut maistuvat silloin tällöin myös. Osku osaa olla kotona yksin, ei siis tuhoile eikä ole eroahdistusta. Osku osaa rauhoittua kodissa omalle paikalleen tarvittaessa.

Jos sinulta löytyisi koirakokemusta ja Oskulle rakastava loppuelämän koti, jossa Osku saisi temmeltää pihalla, touhuta ja tehdä pitkiä lenkkejä niin täytäthän huolellisesti kotiselvityslomakkeen. Osku luovutetaan ainoaksi koiraksi kotiin jossa ei ole lapsia ja mielellään omakotitaloon.

Osku

Osku jää odottelemaan innokkaana yhteydenottoja!

Oskun varaajana toimii Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN  täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN