Mambo *varattu*

Mambo

Mambo siirtyi uudelleen yhdistykselle etsimään kotia.

Mambo on syyskuussa 2016 syntynyt, eli vajaa parivuotias perusterve saksanpaimenkoira-Huskyuros.

Painoa Mambolla on 40 kiloa ja säkä on noin 65-70 senttiä eli iso poika on kyseessä. Mambo on kastroitu, madotettu ja rokotettu, tunnistesiru hoidetaan kuntoon vanhan kodin toimesta. Mambo etsii uutta kotia Loviisassa, Isnäsissä. Omistaja on muuttamassa toiselle paikkakunnalle sellaiseen ympäristöön jonne Mamboa ei voi ottaa mukaan, Mambo ei myöskään tule toimeen perheen kissan kanssa.

Mambo on luonteeltaan ystävällinen halinalle, mutta osaa myös olla erittäin itsepäinen ja omatahtoinen. Mambo on erittäin fiksu ja ovela, joten on hyvä yrittää olla askeleen edellä. Mambo rakastaa lapsia, mutta niiden kanssa asuminen voi olla liian stressaavaa.

Mambo

Mambo rakastaa ulkoilua ja on oikea vesipeto. Energiaa siis riittää ja Mambo tarvitseekin paljon liikuntaa ja aktivointia. Lenkillä se keräilee keppejä ja tulee ylpeänä esittelemään, millaisen aarteen on löytänyt. Mambo on ihana koira, jossa on paljon potentiaalia, mutta tarvitsee selkeät rajat ja päättäväisen omistajan. Mambo tulee toimeen muiden isojen koirien kanssa ja leikkisikin mielellään, mutta jos vastaantuleva koira on aggressiivinen, niin silloin Mambo on varautunut. Mambo ei vedä muuten hihnassa, mutta toisia koiria pitäisi päästä moikkaamaan ja tällöin saattaa vetää paljon.

Eroahdistusta Mambolla ei ole ollut ja Mambo jääkin kiltisti kotiin eikä tee tuhoja. Jos Mambo kokee saavansa liian vähän huomiota niin silloin se saattaa tehdä asioita joiden tietää olevan omistajan kannalta ei toivottuja asioita. Mambolla on myös tapana ottaa joskus käsi suuhun ja öristä, mutta Mambo ei pure tai ole vihainen, se tekee tätä esimerkiksi silloin kun sille ollaan laittamassa hihnaa koska se on niin innoissaan lähdössä ulos. Omistajastaan Mambo on joskus mustasukkainen. Mambon suurimmat haasteet ovat näykkiminen kiihtyessään tai uhkaavassa tilanteessa ja tavaroiden ”varastelu”.

Mambo

Mambo

Mambo syö pääasiassa vehnätöntä kuivamuonaa. Se on melko nirso eikä kaikki namit edes kelpaa. Luita Mambo kyllä tykkää nakerrella ja isoimmatkin ovat hetkessä syöty.

Mambo

Jos sinulla on koirakokemusta ja tarjota hyvät ulkoilumaastot ja aktivointia tälle isolle halinallelle niin täytäthän huolellisesti kotiselvityslomakkeen. Mamboa ei luovuteta kotiin jossa on pieniä lapsia tai kissoja.
Toinen avoin ja kiltti isompi koira voisi sopia Mambon kaveriksi. Mambon iso koko on hyvä ottaa myös huomioon.

Mambon varaajana toimii Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN