Valpuri

Valpuri

Valpuri on valloittava norjalaista metsäkissaa osittain oleva 3 ja puoli vuotias rokotettu ja steriloitu kissaneiti, joka etsii uutta kotia Helsingissä. Valpuri painaa n. 3-4 kg.

Valpuri on rauhallinen, mutta leikkisä kissamaisen itsenäisiä piirteitä omaava kissa joka hakeutuu kuitenkin oman ihmisensä seuraan. Saatat aamuisin herätä hellään varpaiden pureskeluun ja osaapa Valpuri hieman komentaakin maukumalla jos ruoka-aika lähenee ja kuppi ammottaa tyhjyyttään. Valpuri tykkää pitää kynsistään huolta raapimapuun äärellä, mutta turkin hoitoon neiti tarvitsee aika ajoin apua pitkän turkkinsa vuoksi. Valpuri kyllä pitää itsestään muuten huolen turkin osalta, mutta kaula- ja masukarvat tahtovat mennä solmuun kun ihan kaikkialle ei kissankaan pää taivu.

Valpuri

Valpuri etsii uutta kotia, koska neiti hieman stressaa muuttuneita elämäntilanteita ja perheen koiraa. Valpuri viihtyisikin mainiosti ainoana kissana, jonkun kainalossa on varmasti tilaa. Valpuri on kyllä tottunut lapsiin, mutta ei suuremmin heistä välitä, joten lapsiperheeseen Valpuria ei myöskään luovuteta. Valpuri on merkkaillut silloin tällöin paikkoja. Tästä syystä Valpuri on käytetty lääkärissä, mutta mitään terveydellistä syytä merkkailuun ei löydetty, joten sen syynä on todennäköisesti stressi. Valpurilla ei ole allergioita ja ruokana maittaa kastikepitoinen märkäruoka, kuivamuonasta Valpuri ei niin välitä. Valpuri sirutetaan vanhan kodin toimesta.

Valpuri

Jos sinulta löytyisi rakastava loppuelämän koti tälle kauniille kissaneidille niin ole hyvä ja täytä kotiselvityslomake huolellisesti. Valpurin uusi koti tulisi tosiaan olla lapseton ja eläimetön ja Valpuri luovutetaan vain sisäkissaksi. Valpuri jää odottamaan yhteydenottoja.

 

Valpurin varaajana toimii Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN