Milli

Milli

Milli on vajaa 7-vuotias steriloitu kissaneiti, joka etsii uutta kotia Jyväskylässä. Milli painaa noin 6 kiloa.

Milli on ihastuttava, leikkisä, sosiaalinen ja avoin kissa joka kehrää kovasti ja äänekkäästi. Se nauttii silittelystä ja huomiosta. Joskus jopa siinä määrin, että kehrätessä se saattaa alkaa jopa hiukan kuolaamaan, Milli nauttii selvästikin silloin olostaan. Milli tykkää kiipeillä kiipeilytelineellä ja tarkkailla mitä ulkosalla tapahtuu, Milli on joskus päässyt ulkoilemaan sille rakennetussa ulkotilassa ja siellä on ollut käynnissä joskus myyräjahtikin kissoille tyypilliseen tapaan. Milli tykkää myös ulkoilla, turvallisesti valjaissa toki.

Milli

Milli etsii uutta kotia omistajan ajanpuutteen vuoksi. Milli kaipaisi kotia jossa olisi säännölliset työajat ja vakituisesti seuraa. Millillä on joskus taipumusta merkkailla/pissailla muuallekin kuin hiekkalaatikkoon. Joskus Milli on saattanut myös nakertaa johtoja tai omaa häntääkin viime aikoina. Milli on myös ollut välillä 6-12 kuukautta pissailemattakin luvattomiin paikkoihin, joten tuo vaiva on ajoittaista. Tämä pitää kuitenkin ottaa huomioon uudessa kodissa ja varautua siihen. Näiden käytöstapojen on päätelty johtuvan stressistä, mahdollisesti paljosta yksinolosta. Millillä on ollut joskus seurana muita kissoja, joten kissakaveri olisi mahdollinen. Milli ei osoita aggressiivisuutta muita kissoja kohtaan, leikkipainit ovat sitten asia erikseen. Koirista ja pienistä lapsista Millillä ei ole kovasti kokemusta, joten Milliä luovuteta kotiin missä on koiria tai pieniä lapsia.

Milli

Milli on perusterve kissa jolla ei ole todettuja allergioita tai sairauksia. Milli syö tällä hetkellä kissojen märkä- ja kuivaruokaa, herkutkin maistuvat silloin tällöin. Milli antaa leikata kynnet ja tehdä muita hoitotoimenpiteitä, ehkä kissamaisesti hiukan vastentahtoisesti, mutta määrätietoisilla otteilla lopulta nekin sujuvat hyvin.  Millin rokotukset ja turvasiru laitetaan ajan tasalle vanhan kodin toimesta.

Jos sinusta tuntuu, että voisit tarjota Millille rakastavan ja hyvän loppuelämän kodin niin ole hyvä ja täytä kotiselvityslomake huolellisesti. Millin uusi koti tulisi tosiaan olla ainakin pikkulapseton ja koiraton ja Milli luovutetaan vain sisäkissaksi. Milli jää odottamaan yhteydenottoja.

Millin varaajana toimii Tamara

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN