Lotta

Lotta

*17.7.2018:
Lotta sai kodin, mutta joutui sieltä lähtemään vuorokaudessa hoitolaan. Luopuminen ei johtunut Lotasta vaan, uudelle kodille tuli yllättävä tilanne. Lotalla on ollut niin huono tuuri vaikka kyseessä on mitä hurmaavin tyttönen. Nyt Lotta istuu Raahessa eläinhoitolassa hyvin hämmentyneenä. Lotalle saa tarjota omaa kotia, mutta hoitopaikkakin on etsinnässä.

Lotta koira on 3,5v aktiivinen ajokoiramix Rovaniemeltä. Painoa Lotalla on 21 kg ja säkä n. 50cm. Perusterve koira sirulla varaustettu. Rokotukset ja madotukset on kunnossa. Hammaskiveäkään ei ole kun saa luita syödäkseen.

Riistaviettiä löytyy ja oikeanlaisella koulutuksella Lotasta saisi varmasti metsälle kaverin. Tulee toimeen vieraiden ihmisten kanssa, mutta pelkää lapsia ja on näykkäissyt lasta. Tätäkin on kotihoidossa työstetty ja isompien lasten kanssa on harjoiteltu. Rauhallisen kissan kanssa Lotta voi elellä.

Ruoaksi Lotta on syönyt Rokka kuivaruokaa.

Lotta

Lotta

Lotta on todella huomionkipeä ja siksi voisi paremmin sopia kotiin missä ei muita eläimiä tai todella rauhalliset kaverit. Aktiivisten lenkkien myötä kotona olo sujuu rauhallisesti.
Lenkille lähtiessä puhkuu intoa ja alkuun on pitelemistä mutta rauhotuu kyllä. Joitain mustia ja isompia koiria vastaantullessa haukkuu mutta ei varsinaisesti remmirähjää. Varsikin haukkuu vastaan tulevaa , jos vastaantulia räkyttä ensin. Kotihoidossa työstetty myös vieraiden koirien kohtaamista ja myös ihmisten kohtaamista. Vieraat asiat tutulla lenkkipolulla aiheuttaa ihmetystä, mutta sitkeällä työstämisellä niistäkin päästään yli. Lotta osaa peruskäskyt.

Hoitotoimenpiteet antaa tehdä hyvin. Harjausta rakastaa. Välillä kynsienleikkuuta arastelee paikalta pakenemalla, mutta kun alkaa leikkuu niin sen saa tehdä.

Lotalle haetaan kotia, jossa voisi sopivasti köllötellä isännä/ emännän kanssa ja saaden ihania aktiivisia lenkkejä ja mieluiten omakotitaloon mutta rauhallinen kerrostalo tai rivitalokin käy.

Lotta

 

 

 

 

 

 

Varaajana toimii Erja

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN