Vili

Vili loikoilee

Vili on noin 12- ja puolivuotias kastroitu kissaherra joka etsii uutta kotia Tampereella. Vili painaa 3 ja puoli kiloa.

Vili on sosiaalinen, avoin ja iästään huolimatta leikkisä sisäkissa. Vili tykkää silittelystä ja läheisyydestä ja tuleekin ovelle vastaan, tuli sieltä sisään kuka tahansa. Lempileluna toimii pehmoinen pallo, jonka Vili saakin mukaansa uuteen kotiin. Laserlelukin on mieluisa, valoa on kiva jahdata! Vili viihtyy myös kiipeilytelineen parissa ja tykkääkin rapsutella kynsiään siihen ja kiipeillä katon rajassa. Kesäisin herra katselee parvekkeelta mielellään mitä ulkona tapahtuu, turvallisen verkon takana tietysti.

Vili

Vili etsii uutta kotia sen vuoksi, että herra tuppaa olemaan hieman mustasukkainen ja reviiritietoinen perheen muiden kissojen suhteen. Erityisesti yhtä perheen kissaa kohtaan Vili on kovin suojelevainen ja saattaa nappaista tai purra tätä kissaa sylissä pitävää tai silittäjää. Vili viihtyisikin mainiosti ainoana kissana, koirista ja lapsista ei ole kokemusta kovasti, joten Viliä ei luovuteta kotiin missä on koiria tai pieniä lapsia.

Vili on käynyt vähän aikaa sitten senioritarkastuksessa eläinlääkärissä, jossa Vilin on todettu olevan perusterve kissa. Hampaat ovat pysyneet vuosien varrella kunnossa kuivamuonaa mutustellen. Vilillä ei ole ruoka-allergioita, joten esimerkiksi tonnikala voisi maistua myös silloin tällöin, muutkin kissojen herkut ja namit kelpaavat. Vili antaa leikata kynnet kiltisti ja pesukin sujuu mutkitta, turkki ei tarvitse erityishoitoa. Vili on myös sisäsiisti! Rokotukset ja turvasiru laitetaan ajan tasalle vanhan kodin toimesta.

Vili

Jos sinusta tuntuu, että voisit tarjota Vilille rakastavan ja hyvän loppuelämän kodin niin ole hyvä ja täytä kotiselvityslomake huolellisesti. Vilin uusi koti tulisi tosiaan olla lapseton ja eläimetön ja Vili luovutetaan vain sisäkissaksi. Vili jää odottamaan yhteydenottoja.

Vilin varaajana toimii Annika ja Tamara

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN