Laku

Laku on muuttanut uuteen kotiin huhtikuussa 2018.

Laku on 1,5-vuotias snautseri, joka etsii uutta kotia, koska ei sopeudu nykyiseen perheyhteisöön, vaan kaipaa osaavaa ja harrastavaa kotia. Laku odottaa uutta kotia Vantaalla.

Laku

Laku on perusterve, sirutettu, rokotettu ja 25 kg painoinen ja 52 cm korkea. Kokeiltu tokoa, jälkeä ja ollut metsällä mukana. Kulkisi mielellään perheen isännän kanssa. Luonteeltaan Laku aktiivinen, virkeä, aktiviteetteja kaipaava nuori koira. Tullut toimeen toisten koirien kanssa ja hyvin peruskoulutettu. Asunut pennusta asti samassa kodissa. Kissoista ei ole kokemusta. Peruskäskyt ovat hyvin hallinnassa ja hihnassa osaa liikkua mallikkaasti. Autoiluun tottunut farmarin perällä omassa häkissä.

Yksin olo kotona sujuu, nuorempana askarteli listoja ja oven pieliä. Yksin olossa rajattu kodissa pienempi tila ja viime aikoina ei ole joutunut olemaan paljoa yksin. Pitää aktivointileluilla puuhailusta. Lakun ruokavaliossa on ollut nuoresta asti Royal Canin nappulat. Siankorvat ja muut rasvaisemmat herkut saattavat aiheuttaa löysävatsaisuutta. Ei allergioita.

Laku on asunut omakotitalossa. On vahtiviettinen ja haukkuu pihaan tulijat. Ovikellon soidessa on opetettu odottamaan omassa pedissä lupaa tulla tervehtimään tulijat. Ei hypi eikä käyttäydy uhkaavasti vieraille.

Laku istuu

Uudeksi kodiksi soveltuisi parhaiten lenkkeilevä aktiivinen ja koiralle aikaa omaava aikuisperhe tai sporttinen sinkku. Koirakokemusta olisi hyvä olla sekä intoa puuhata koulutuksen ja harrastusten parissa yhdessä Lakun kanssa. Toiveissa olisi myös piha omakotitalossa asumiseen tottuneelle. Lakua ei luovuteta pienten lasten perheeseen eikä kissaperheeseen.

Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava ja hyvä loppuelämän koti Lakulle. Koti, jossa Laku saisi kovasti rapsutuksia, harrasteita, aktiviteetteja ja luonnossa liikkuminen olisi mahdollista, täytäthän huolellisesti kotiselvityslomakkeen.

Lakun  varaajana toimii Eija