Lenni

Lenni

Lenni on muuttanut uuten kotiin 3/2018

Olen Lenni, 7 vuotias welsh corgi pembroke.

Olen 15kg ja 30cm aktiivinen, kastroitu, sirutettu ja rokotettu poitsku.
Asun Kalajoella omakotitalossa.

Olen kovin utelias, vilkas, innokas ja ihmisystävällinen persoona. Olen nopea oppimaan sillä olen perso nameille. Pidän palloista ja kepeistä. Osaan pyöriä, kieriä, olla paikalla, tulla luokse ja vaikka mitä. Etsimisleikit ovat todella mieluisia! En ole soffakoriste vaan haluan liikkua.
Minun väitetään olevan pienten lasten kanssa innokas suojelija ja paimentaja. Perheeni pienen pojan itkiessä tai kylkeä kääntäessä ilmoitan tästä haukkumalla.
Reagoin puhelimen soittoääneen haukkumalla. Huvikseni en hauku, ilmoitan vain tarpeellisista asioista!
Tulen juttuun yleensä toisten koirien kanssa hyvin, dominoivia koiria välttelen. Kissat, lehmät ja hevoset ei paljo kiinnosta.
Talutushihnassa vedän lenkin alussa mutta isomman innokkuuden ohi mentyä ei ole enää niin kiire ja kävelen nätisti. Metsässä saan juosta irti koska riistaviettini on heikko. Maantien reunassa kävellessä saatan paimentaa äänekkäitä kulkupelejä.

Lenni lepäilee

Syön nappuloita ja vatsani toimii hyvin. Kolmisen vuotta sitten eläinlääkärissä todettiin virtsakiteitä jotka ovat pysyneet poissa ruokavaliolla. Muutoin olen ollut terve.

En ole kärsinyt eroahdistuksesta, mitä nyt joskus mutustellut villasukkaa joka on jätetty ilmiselvästi lattialle odottamaan.

Tarvitsen määrätietoisen ja kokeneen isännän/emännän sillä olen välillä kovapäinen, toisinaan haluan sanoa viimeisen sanan.

Lapsiperheessä omistajani toivoo ettei olisi alle 10v. lapsia. Asumismuoto olisi omakotitalo tai rauhallinen rivitalo.

Lennin varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

Lenni