Nöpö *varattu*

Olen Nöpö, täytän Huhtikuussa 10-vuotta. Asun Janakkalassa ja olen 27,5 kg:n painoinen, 60 cm korkea, steriloimaton lapinkoira-noutajamix -tyttö. Nöpölle on tehty terveystarkastus 15.3.2018 jossa todettiin sydänäänet, silmät, hampaat ja keuhkot kunnoltaan erinomaisiksi, samalla Nöpö sirutettiin ja rokotukset hoidettiin ajantasalle.

Nöpö

Etsin uutta kotia itsestäni riipumattomista syistä. Olen asunut nykyisessä kodissani pennusta saakka. Luonteeltani olen iloinen, leikkisä ja touhukas iästäni huolimatta.

Tykkään olla paljon ulkona ja liikkua luonnossa. Tosin jänisten, fasaanien ja muiden pieneläinten perään lähtisin mielelläni.

Minua voi kuitenkin pitää irti maastossakin, koska en lähde kauaksi omistajastani vaikka jonkin eläimen perään lähtisinkin. Tulen myös hienosti kutsusta takaisin.

Tykkään veto- ja noutoleikeistä sekä piilotettujen herkkupalojen etsimisestä, kuten myös omatekoisista agilityradoista. Kanssani on harrastettu omatoimista agilityä.

Yleensä kuljen hihnassa hyvin, toisinaan saatan vetää, jonka vuoksi emäntäni käyttää minulla kuonopantaa kaatumisen välttämiseksi. Nuoremman emäntäni kanssa kuljen hihnassa hyvin. Kokoni vuoksi en sovellu lasten ulkoilutettavaksi yllättävien ja voimakkaiden vetonykäysten vuoksi.

Nöpö

Toisten koirien ohitus sujuu yleensä vaivatta. Jos vastaantuleva koira haukkuu tai ärhentelee, silloin minäkin haukun mutta en käyttäydy agressiivisesti ja ohitus sujuu kohdallani hyvin. Paukkuherkkä kylläkin  olen.

En ole tottunut ihan pieniin lapsiin , enkä ole ollut tekemisissä paljonkaan toisten koirien tai muiden eläinten kanssa. Ohikulkijoita tervehdin haukkuen ja kotiini tulevat vieraat otan vastaan riemusta hyppien ja huomiota vaatien.

Nöpö

Kerrostaloon minua ei luovuteta koska haukun sisällä yksin ollessani ääniä.
Haukunestopantaa on yhden talven ajan kokeiltu (suihke leuan alla), mutta totuin siihen pian ja haukuin säiliön tyhjäksi.
Olen jokaista karvanpäätä myöten terve, kaikkiruokainen, perusruokana kuivaruoka, allergioita ei ole ja vatsani toimii hyvin. Osaan odottaa ruokaa ja aloitan syömisen vasta saatuani luvan.

Eläinlääkärissä kävin viimeksi rokotuksen yhteydessä kesäkuussa 2015. Aivan pentuna, syntymävuonnani vatsassani ollut pieni luomi poltettiin pois. Kerran hoitolassa olon jälkeen sairastin kennelyskän.

Nöpö

Madotuksistani on huolehdittu keväisin ja syksyisin. Minut myöskin sirutetaan uuden kodin löytyessä. Kaikenlaiset hoitotoimenpiteet annan tehdä mielelläni.

Jos sinulla on tarjota minulle huolehtiva, rakastava ,virikkeellinen ja rauhallinen loppuelämäni  eläkekoti (ei kerrostalossa), täytäthän  minusta adoptiohakemuksen, katsotaan tapaammeko.

Nöpön varaajana toimii Marjukka.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN