Sisu ja Taavi

Sisu ja Taavi

Sisu ja Taavi ovat siirtyneet uuteen kotiin 1/2018

Sisu ja Taavi kissat etsivät kotia itsestään riippumattomista syistä joko yhdessä tai erikseen, mutta mielellään uudessa kodissa saisi olla seuraa, koska ovat tottuneet elämään kissa- ja koirakaverin kanssa. Kotia tämä kaksikko odottelee Porvoossa. Molemmat pojat on kastroitu ja rokotukset on hoidettu ajan tasalle elokuussa 2017.

Molemmat kissat asuvat pienen koiran kanssa. Sisu on 5,5 vuotias ja Taavi on reilun vuoden ikäinen. Sisu on kokeillut ulkoilua valjaissa, mutta se ei ole Sisun juttu. Tykkää olla lasitetulla parvekkeella katselemassa maisemia. Taavi puolestaan ei ole ulkoillut koskaan valjaissa. Kerran Taavi on hypännyt keittiön ikkunasta alas, mutta juoksi häntä koipien välissä rappukäytävän ovelle, jotta pääsisi takaisin sisään.

Sisu

Sisu on rauhallinen ja voisi luulla, että se on vanha herra, vaikka onkin nuori. Se tulee kutsuttaessa usein luokse herkkupalan tai rapsutuksien toivossa, mutta välillä piiloutuu omiin oloihinsa. Sisu on kasvanut pienten lasten kanssa ja sietää niitä hyvin.  Sisu välillä näyttää hellyyden kipeytensä ja odottaa rauhallista hetkeä, hiipii hiljaa syliin ja käpertyy siihen kerälle. Monesti Sisu myös nukkuu pään vieressä. Sisu on vieraassa paikassa arka ja piiloutuu ensin useammaksi päiväksi, mutta on pärjännyt hoidossa hyvin. Se ei myöskään tee tarpeitaan muualle kuin laatikkoon.

 

Taavi

Taavi on rohkea ja utelias nuori poika. Se on erittäin leikkisä joten varpaat kannattaa pitää visusti piilossa peiton alla jos ei halua herätä siihen kun kynnet uppoavat niihin. Taavi leikkii kovasti Sisun ja koiran kanssa, ja järjestää itselleen myös tekemistä, juoksee esimerkiksi lapsilta pudonneiden helmien perässä ympäri taloa. Taavi menee rohkeasti tervehtimään vieraita ja viihtyy myös kyläpaikoissa. Taavi tekee tarpeensa laatikkoon. Taavi on erittäin tottunut lapsiin ja lapset saavat ottaa syliin ja kantaa Taavia eikä se ole moksiskaan. Taavi on myös erittäin hellyydenkipeä ja kaipaa kovasti ihmistä. Se tulee usein kehräämään ja nukkumaan rinnan päälle.

Kummallakaan kissalla ei ole mitään allergioita ja ovat perusterveitä, syövät tällä hetkellä kaupan märkäruokaa ja kuivaruokaa. Sisulla vuotaa hieman silmät toisinaan mutta eivät rähmi eivätkä mitenkään häiritse pojan elämää.

Mikäli sinulla olisi tarjota koti tälle hurmaavalle kissakaksikolle tai toiselle heistä niin täytä kotiselvityslomake.

Sisun ja Taavin varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN