Joiku

Joiku

Olen Joiku 1 v 4-kuukauden ikäinen sterilisoitu mäyräkoiramix- tyttönen
Halikosta. Painan noin 9-kg  ja säkäkorkeudeltani olen noin 40-cm.

Synnyin Virossa Maaliskuussa 2017 ja tulin maahan kaikkien sääntöjen mukaan. Minulla on passi merkintöineen, olen myös sirutettu, rokotukseni hoidetaan ajan tasalle ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Olen iloinen, energinen mäyriksen luonteella varustettu lapsirakas koiruli. Kavereina menee niin kissat kuin koira kaverit. Vieraita tervehdin iloisesti pomppien ja haukkuen, mutta rauhoitun nopeasti vierailta rapsutuksia kerjäämään ja nautin siitä.
Perheeni kotitilanteiden muututtua on eroahdistusta esiintynyt. se näkyy sisäsiisteys ongelmina ja ääniin reakoimalla haukkumisella yksin ollessani. Kun ihmisilläni oli kaikki hyvin niin minäkin voin hyvin eikä sisäsiisteys ongelmia enää ollut. Kun päivä rutiinit, aktiviteetit, loikoilu on tasapainossa on minulla kaikki hyvin.

Joiku

Lenkkeily sujuu hyvin en ole remmirähjääjä tosin hajut pakottaa minua hihnassa veto hommiin. Kun hihnan päästä tulee tieto että pitää rauhoittua ja siinä on määrätietoinen ihminen niin opin kyllä jatkossa toimimaan oikein. Minulta löytyy oppimishalua ja namuliinit maistuu kyllä oppimisen lomassa. Hoitotoimien kanssa ei ongelmia.

Joiku ja kaveri

 

Joiku ja kisu

 

Olen aina ollut terve ja ruoka-aine yliherkkyyksiä ei ole havaittu. Syön kuivanappuloita, jauhelihaa, puuroa ja ruoantähteitä, kaikki kelpaa.

Uuden kotini tulisi olla liikunnallinen ja osaava koti minua opettamaan. Sellainen jossa saisin huomiota, hellyyttä ja minua rakastettaisiin. Koti jossa minulle on aikaa.
Tarvitsen aktiiviteetteja, olen hyvin energinen, mutta nautin köllötellä sisällä omien ihmisten seurassa.

Kerrostaloon eikä rivitaloon minua  enää luovuteta. Haluaisin aktiivisen kodin omakotitalossa, jossa ei tarvitse olla yksin pitkiä aikoja.

Olen vielä nuori,elämä edessä ja kodin tulee olla koko loppuelämäni
koti minua rakastavien  ja minusta huolehtivien ihmisten kanssa.

Joikun varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä