Nero

Nero

Nero on muuttanut uuteen kotiin 17.03.2018

Nero on 30.7.2010 syntynyt leikattu pinseriuros Lempäälästä.Kooltaan Nero on n. 19 kg ja 50 cm.

Nero on innokas ja tahtoo olla perheen touhuissa mukana. Nero ei kärsi eroahdistuksesta, mutta postilaatikon kolahdukselle haukkuu hetken. Nero toivoo uuden kotinsa löytyvän rauhalliselta alueelta.                                          Hihnassa Nero kulkee pääasiassa nätisti. Mikäli vastaantuleva koira haukkuu/ on epävarma, Nero saattaa siihen haukkumalla reagoida. Kotiinpäin saattaa vetää, varsinkin huonolla säällä.  Isoja ajoneuvoja (rekka, traktori) säikkyy.

Nero

Neron ollessa reilu 3-vuotias, on haimassa todettu ongelmia. Eläinlääkärin ohjeistuksella on Nerolle tarjottava päivittäin pieni pala possun jäistä haimaa. Myös karvatupen surkastuma on todettu, mutta ei ole pahaksi päässyt, kunhan hoidon tarpeeseen (pesulla ) reagoidaan heti jos oireita esiintyy.

Nero osaa peruskäskyjä (istu,tänne,seuraa..) herkut toimivat loistavana motivaattorina. Neroa on ulkoilutettu vapaana ja pysyy lähistöllä ja tulee luokse kutsuttaessa. Nero toivoo uuden omistajansa olevan rauhallinen ja määrätietoinen ihminen. Kokemusta koirista, ainoaksi koiraksi kissattomaan kotiin jossa ei ole pieniä alle teini-ikäisiä lapsia.  ,,

Nero on tottunut syömään raakaruokaa ja toivoo saman ruokavalion jatkuvan. Ohjeita ja neuvoja on Neron omistaja luvannut kertoa tarvittaessa. Nero on sirutettu ja rokotukset hoidetaan ajan tasalle ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Neron varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN