Ronja

Ronja

Ronja on muuttanut uuteen kotiin joulukuussa 2017

Ronja on 7 vuotias musta newfoundlandinkoiranarttu , joka on steriloitu 2013. Tyttönen etsii uutta kotia  Kouvolassa itsestään riippumattomista syistä. Ronjalla on korkeutta 65cm ja painoa 55kg ja omistaa myös Kenneliiton viralliset paperit.

Ronja on elänyt nykyisessä perheessään pennusta alkaen. Elämä lapsiperheessä onkin tuttua iloiselle ja lapsirakkaalle koiralle. Ronja osaa kyllä olla itsekseenkin kotosalla metelöimättä tai tekemättä pahojaan muutoin.

Luonteeltaan Ronja on edelleenkin leikkisä ja saattaakin innostua joskus tervehtimään hulvattomaan tyyliin. Koira sopeutuu muutoksiin vaivattomasti. Ronja hakeutuu mieluusti ihmistensä läheisyyteen ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet vaivattomasti.

Tähän asti Ronjalla on ollut vähänlaisesti kontakteja muihin eläimiin. Koirapuistossa on kuitenkin suhtautunut suopeasti toisiin koiriin.

Ronja saattaa säikähdellä äkkinäisiä ja kovia ääniä kuten läheltä ajavia moottoripyöriä tai ilotulitteita. Ei omaa eroahdistusta , eikä agressiivista käytöstä. Ajoittain on Ronjaa vaivannut kuiva ja kutiava iho.

Ronja haluaisi kotiin jossa olisi tilaa ja mahdollisuus pihalla oleiluun.

Ronjan varaajana toimii  Johanna

Ronja

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.