Elsa

Elsa on muuttanut uuteen kotiin joulukuussa 2017

Aktiivinen, steriloitu, noin 9 kg ja 25 cm, 5-vuotias karkeakarvainen mäyräkoira Elsa etsii kotia koirakokemusta omaavasta perheestä, jolla ei ole ihan pieniä lapsia. Elsasta luovutaan muuttuneiden olosuhteiden vuoksi kodista, jossa se on asunut pennusta lähtien. Elsa odottaa uutta kotia Tampereella.

Elsa on luonteeltaan ihmisrakas, mutta hieman epävarma ja kaipaa rotua tuntevaa tai koirakokemusta omaavaa määrätietoista isäntää ja/tai emäntää. Kotona yksin olo sujuu hyvin. Autoillut häkissä ja tottunut siihen.

Elsaa on vaivannut pennusta asti pakonomainen hännän jahtaaminen. Itse jahtaamisesta ei sinällään ole haittaa, mutta usein siihen liittyy myös haukkuminen, joka on kuuluvaa. Tätä on yritetty saada hallintaan ongelmakoirakouluttajan kanssa, mutta merkittävää parannusta sen suhteen ei saatu. Ruokaan liittyvissä asioissa Elsa on omistushaluinen. Elsa syö pääruokanaan kuivamuonaa eikä allergioita ole. Hoitotoimenpiteet onnistuvat määrätietoisen omistajan kanssa, kynsien leikkuuta hieman arastelee. Turkki on nypitty kaksi kertaa vuodessa kotona.

Elsa ja luu

Remmissä Elsa räyhää koirille, joita se pelkää esim. vieraat isot koirat ja mustat koirat tai sellaiset, jotka räyhäävät Elsalle. Tuttujen koirakavereiden kanssa Elsa leikkii mielellään. Koirakoulun osalta on suoritettu pentukoulu ja sen jälkeen jäljestyksen jatkokurssi. Elsa on oppinut hyvin istu ja maahan käskyt sekä kohtuullisesti seuraamisen sekä paikka käskyn. Hyvillä herkuilla palkitsemalla Elsa on motivoitavissa moniin asioihin, omatoimisesti sille on opetettu myös joitakin temppuja.

Elsa leikkii ja lenkkeilee mielellään, etenkin metsälenkit ovat mieleisiä. Kissojen kanssa Elsa ei sovellu samaan kotiin. Elsa on todella riistaviettinen ja kiinnostunut kaikista jäljistä, ulkoiluttamista vapaana ilman tutkaa ei voi tehdä. Tarhassa ulkoilu olisi toimiva ratkaisu. Elsa ui mielellään heitettyjen keppien perään.

Elsalta löytyy siru ja muutoinkin koira on terve. Rokotukset on hoidettu suositusten mukaisesti. Uusi koti voisi olla maalla, omakotitalossa tai alueella, jossa on hyvät lenkkimaastot. Elsa on energinen koira, joka kaipaa paljon virikkeitä ja ihmistä, jolla on aikaa yhteiseen puuhailuun. Fiksuna tyttönä uusien temppujen opettelu sujuu, kun on ohjaaja, joka osaa toimia ja tuntee rodulle ominaiset piirteet. Aktiviteetteja kaipaava Elsa tulisi hyvin toimeen aikuisperheessä.

Elsa

 

 

Ihana Elsa kaipaa määrätietoista ja virikkeitä antavaa lenkkikaveria. Jos sinulla olisi tarjota se loppuelämän rakastava koti Elsalle, täytäthän huolellisesti kotiselvityslomakkeen.

 

 

Elsan varaajana toimii Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN